Új hozzászólás Aktív témák

  • ChME

    tag

    Azt írta lightning monkot akar csinálni. Értem én, hogy szerintetek az nem életképes, de ha ő azt akar, akkor én arra adok tanácsot. És ki tudja, lehet nem éjjel-nappal akarja azzal tolni, sőt, lehet elég neki kisebb torment szint is. Majd meglátja.
    Amúgy a GNK-t is azért hoztam fel, mert most LTK-t használ. Szintén, lelke rajta, és pl. kedvelem a skillt (még ha nem is jól van kivitelezve szerver oldalon), és ha ő azt akarja használni, akkor nyugodtan. Nem annyira életképtelen, mint amilyennek be van állítva, de nem fog vele 8 perces T6 rifteket futni. Azt majd ő eldönti, ezzel együtt jól érzi magát vele vagy sem.

    Amúgy legutóbbi PTR buildben valamit javítgattak a LTK-en, személy szerint nem próbáltam, azzal a játék verzióval milyen.

    Mikro: Rendes patch notes, a legtöbb holy rúnát tényleg 'duplázták', de ettől még ezek holy-k maradnak, így más buildekben nem feltétlen játszanak, ezeken felül egyetlen generátor esetében (Fists of Thunder) annak egyetlen rúnájánál (Quickening) csináltak egy jelentős növelést, ami valójában egy critre procoló rúnában alapból több spiritet adó rúnát csinál. Más generátoroknál nincs változás. Ha mégis lenne, és kifelejtették volna, akkor lőjetek nekem pár képet PTR-ről pls. Nekem úgy tűnik a diablofanson megjelent, eléggé félreérthető kivonatból lett levonva az a következtetés, hogy minden generátort alapból majdnem dupláztak, de ilyen nem történt jelen tudásom szerint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák