Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz bolha23 #6896 üzenetére

    Én sem vagyok híve az anti-kommunikációnak. Kifejezetten szeretek beszélgetni. Viszont ha már mikrofon, akkor skype. (vagy ts, mumble, ventrilo....)
    Abba a hibába sem akarok beleesni, hogy munka legyen a játék, a felfedezés lassú élvezete meg kimaradjon. Bár nagy verseny lesz az elején az tény. Lesznek akik minél gyorsabban minél nagyobb szint (minden más élvezeti tényezőt mellőzve), majd a ritkaságokat elsőként eladva irdatlan áron. De hát ezt a robotot tolták a D2-ben is, legalább itt ne ahol új a game.:)

    (#7025) Cyberbeni: "D2JSP-n is a craftolt rare cuccokért adnak többezer fg-t, nem a sima perf griffonokért."
    (#7028) Ilsyde válasza Cyberbeni (#7025) üzenetére: "Hmm lehet nem kellene lebecsulnom az emberi hulyeseget."

    Ez nem hülyeség, hanem tényleg annyira jók voltak. Mután patch-el behozták hogy egy rare cucc-nak lehet 6 vagy hány tulajdonsága....nos egy Eth rare megfelelő elite kard olyan összetevői legyenek egyszerre jelen max értékekkel amire pont szükség van, baromi ritka. És legalább ilyen. És brutális dmg is járult hozzá. Meg belenyomtak egy zod rúnát és szevasz. (az eth cuccoknak eleve jóval nagyobb volt a dmg-ük).

    És itt jön a pvp, azaz ahhoz hogy egy ilyet megvegyenek 20ezer fg-ért, ahhoz egy 300ezer összdíjazású pvp rendezvény kellett. Ennyi pénzt nyilván senki nem fog adni érte pve ölésre.
    De fanatikusok mindig lesznek: alias D2 tesco kari: http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=59979863&f=52

    free your mind

Aktív témák