Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz whitezo88 #49456 üzenetére

    jaja. barbik panaszkodtak egy sort, hogy lassú lesz, de 10p alatt letoltuk pl4ben. úgy, hogy volt két elég normális barbi, én, meg egy másik DH kb annyi dammal sharpshooterrel, mint nekem anélkül, tetejében 22k lifeal:D.

    egy magas dpses DHval pillanatok alatt lemegy diablo, ha van tank ami az idő jórészében lefoglalja diablot.

    Gyuri27: ja, nekem az az érzésem, hogy 1.0.4ben hatalmasat nerfeltek a dropon. volt az első este, amikor egy bug miatt estek a jó cuccok, aztán utánna alacsonyabb mffel összehasonlíthatatlanul rosszabb lett a3-a4 (1.0.3ban 0-20mffel mentem).

    legalábbis 1.0.3 alatt legalább egy valami használható/eladható esett egy kör alatt a3ban =(gyakorlatilag első két harmad, ill a vége felé már a crater is). gemdrop a béka feneke alatt, plan szintén kevesebb esik, cserébe az a1ből már jó ismerős sárga doom pauldronsok tömegesen kezdenek megjelenni a3ban is. 10 szintet mentem fel A3ban, ez alatt esett egy használhatatlan unique (ivory tower), meg talán két-öt cucc 100ks nagyságrendben.

    ... és akkor eljutottunk oda, hogy egy hete kb semmi értelmes nem esett. legutoljára ilyenkor egyszerűen továbbmentem A3ra, viszont A3ról már nincs még egy act (a4 droprateja elvileg nem jobb és rövidebb is), hogy nyögvenyelősen, de legalább valamit találva tudjak haladni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Aktív témák