Aktív témák

  • hajsza

    aktív tag

    válasz D1Rect #31133 üzenetére

    D1Rect, Wolverine: nekem elsősorban erkölcsi aggályaim vannak. Az RMAH-val könnyen vissza tud élni a Blizzard. Hogy hogyan, azt már leírtam. Abból, hogy minden tranzakció 1euró+15% nyereség a számukra már világos volt a számomra, hogy a mohóságuk nagyobb, mint a tisztességük. Nagyon nagyot estek a szememben, ezek után a szavahihetőségükben is kételkedem.

    "Nem, az alkalmazottak nem tudnak csak úgy létrehozni itemeket ingame": miért is nem? Ha ismerném a D3 adatbázisának a felépítését, szerintem pár óra alatt írnék olyan programot, ami nagyon jó tárgyakat állítana elő.

    M4rc!: ahogy írtam a fenntartásaim jóval azelőttről erednek, mint hogy bármit is elfogadtam volna. Ráadásul azt talán tudod, hogy ha valami törvénybe ütközik, akkor édesmindegy, hogy elfogadtad-e vagy sem, az nem érvényes.

    "Másrészt van egy csomó más szolgáltatás is ami csak online létezik, amiért szintén fizetsz, ez hol lenne már egyenlő az otthoni pénznyomtatással": nem tudom, hogy mikre gondolsz. Ha azok sem adnak valódi értéket a pénzedért, akkor szerintem ugyanolyan illegális pénznyomdák azok is. És az, hogy más is tisztességtelen, nem menti fel a Blizzardot, ha ő is ilyesmit csinál.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák