Új hozzászólás Aktív témák

  • Prof01

    veterán

    válasz ldave #1907 üzenetére

    Nem számít PVP-ben (Crucible-ben), hogy hányas szintű vagy, illetve a fegyvered attack értéke sem! Ki vannak kapcsolva az erőkülönbségek, szóval, ugyanannyi az esélyed a 34-essel szemben! Egyedül a jó képességekkel rendelkező legendary és exotic-ok jelenthetnek némi előnyt! :)

    Scholes9: Igen, eddig LvL 20 volt az alapjáték szintje, és a ruhákkal elérhető Light LvL pedig 30, de most teljesen megváltoztatták a fejlődési rendszert. Az elérhető max szint LvL 40 lesz a Taken King-ben, az alap játékosok pedig 34-ig XP-zhetik a karakterüket (nincs szükség light-os ruhákra a max szinthez!).

    Cruzolka: Igen a Taken King-et külön, csak akkor tudod megvásárolni, ha az alapjáték és az eddigi 2 DLC-t is megvásároltad már! Ha valamelyik hiányzik, akkor a jövő héten megjelenő Legendary kiadást érdemes választani, ami 18k-ért tartalmaz mindent (alapjáték és összes DLC)!
    Egyébként az alap kliens mindenkinek folyamosan frissül, tehát a DLC-kkel nem rendelkező játékosoknak is le fogja tölteni ugyanazt a 2.0-ás verziót, ami a Taken King-et és minden frissítést tartalmaz már, de hozzáférni nem lehet bizonyos DLC-s tartalmakhoz (sztori, strike, raid), amíg nincs megvásárolva, értelemszerűen!

    [ Szerkesztve ]

    Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Új hozzászólás Aktív témák