Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisz1000

    tag

    válasz vond #4698 üzenetére

    Köszi, meg fogom őket kérdezni, igazából egy picit meglepődtem, mert azt hittem lesznek itt olyanok akik csináltak már ilyet házilag, nyilván szervizért fizetni nem szeretnék. bár én azon is meglepődtem, h nincs még rá főzött rom :D !

    most B/C: 100/100 és custom módban van RGB : 91/91/92 hogy egy leheletnyit hűvösebb legyen. ha ennél feljebb viszem, eltűnik a "felső" kontraszt. természetesen az összes módot próbáltam.

    Acer Aspire E1-531-B9604G50 új középkat. noti van mellette (cinecrystal led lcd...?), és annak erősebb/hűvösebb a fényereje és a színe is. utóbbit eléggé furcsállom. (persze annak meg a bet. szöge csapnivaló) átlagos szobában használom, amit írtál, h 25% azt nem is tudom értelmezni, bár jól hangzik :P nálam ott teljesen fakó már... de most h mondod beugrott, h annó én is 30-40 körül kezdtem el használni.

    most néztem pont két éves. de azt írja 1+2 év gari. erről van vkinek vmi tapasztalata? homár blogos szopójátékot most kihagynám, h 2 hónapra ráülnek a cuccra :D közben meg dolgozhatok a színes tévén :D

Új hozzászólás Aktív témák