Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Rusher #7047 üzenetére

    Miért siránkozik mindenki??
    Egyszerü. Mert kijött a krájzisz, és nem képesek játszható sebességgel futtatni, a nem is olyan régen megvásárolt gépen. Csak ezért. Hiába van benne viszonylag erősebb proci, vagy ujabb, 8-as geforce, mediumon többet nem lehet benyomni neki, mert szaggat, és játszhatatlan.
    Te könnyen beszélsz, a durva 2magosoddal meg a 100k+ -os vgaddal, johogy elvagy vele és örülsz. De mondok valamit, amit úgy tünik, senki nem vesz észre, vagy csak nem ír be ide. Ez a játék, jelenlegi formájában, főképp az optimalizációját tekintve egy nevetséges vicc. Az a tény, hogy Decide az überbrutal konfigjával benne a majd 2kilós vga-val az ótvar vista alatt nem tud játszani a monitorja nativ felbontásában, egy vicc. Neked meg megy 30-40-fpssel, highon, 1280-ban?? És ennek kell hogy örüljünk most, egy csúcs cpu+GTX -el?.. Ugyanmár. Nekem, ez kevés.

    A másik pedig. Unom azt is már, hogy most már ott tartunk, hogy lassan már isteníteni kezdjük a fasza 25pfs-t, merthogy az már mennyire jó és játszható. Ez, egy ilyen szintű fps játékban, ahol vmi iszonyat fontos a magas fps-szám ahhoz, hogy ha odaérsz egy helyre, ahol többhelyről tör rád az enemy, és romboláshegyek vannak, tudjál akciózni normálisan, tudj vajsimán célozni, miközben robbannak a csirkék meg a dzsippek körülötted, megengedhetetlen. Lószart sem érsz, ha alapból van 25-30fps-ed.. Beakad, belassul, és a célzásnak, meg ugy igazábol az egész élvezetnek vége.
    Persze, ha csak a tájban akarsz gyönyörködni, akkor nem szóltam.

Új hozzászólás Aktív témák