Új hozzászólás Aktív témák

  • wilburwalsh

    tag

    válasz Krystal_s #5292 üzenetére

    A kép alapján az explorer, az xnview és a mbam is a cmdagent.exe memóriájához akart hozzáférni. Azt nem tudom, hogy ezek miért történtek, de a Comodo önvédelme blokkolta és blokkolni is fogja az ezekhez hasonló próbálkozásokat.

    Esetleg megkísérelheted ismét leszedni a Comodót, simán a Vezérlőpultból a Programok telepítése és törlésénél. Utána pedig manuálisan takaríts ki.
    XP alatt töröld ezekből a mappákból, ami a CIS-sel kapcsolatos (a Sajátgépben állítsd be, hogy mutassa a rejtett fájlokat és mappákat):
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Comodo
    C:\Documents and Settings\Felhasznaloneved\Application Data\Comodo
    C:\Program Files\Common Files\Comodo
    C:\Program Files\Comodo

    Win 7 alatt nem tudom fejből, de kb. ilyesmi lehet:
    C:\Users\All Users\AppData\Local\Comodo
    C:\Users\All Users\AppData\LocalLow\Comodo
    C:\Users\Felhasznaloneved\AppData\Local\Comodo
    C:\Users\Felhasznaloneved\AppData\LocalLow\Comodo
    C:\Program Files\Common Files\Comodo
    C:\Program Files\Comodo

    Ha nemcsak a CIS-t használod a Comodótól, hanem pl. a Dragont vagy más programot is, akkor ne töröld a teljes Comodo mappákat, hanem a bennük lévő, CIS-sel összefüggő almappákat távolítsd csak el!

    A registryből is kellhet kézzel pucolni. A Start menüben válaszd a Futtatás...-t, majd írd be, hogy: regedit. (A Futtatást a Windows+R billentyűkombinációval is elő lehet csalogatni.) A Rendszerleíró-adatbázis szerkesztőben a Szerkesztésnél válaszd a Keresés...-t, majd keress rá a Comodo-ra. A CIS-sel kapcsolatos találatot a Delete gombbal tudod kitörölni. A következő találatra ugráshoz válaszd a Szerkesztésnél a Következő keresését.
    Vagy másik megoldás, ami elég lehet, de nem olyan alapos, mint az előző:
    HKEY_CURRENT_USER\Software
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software
    HKEY_USERS\Mindegyik\Software
    Ezeken belül nézd meg a Comodót (ComodoGroup) és töröld a CIS-sel kapcsolatos dolgokat. Ha más Comodo programot is használsz, akkor itt is figyelmesen távolítsd el a cuccokat!

Új hozzászólás Aktív témák