- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz ObiGabi #23778 üzenetére
ennyi gépújraindítást, te jó ég
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Járókeret
senior tag
válasz ObiGabi #23778 üzenetére
érdekes. mert a .Net 4.5 kell a legújabb frissítéshez... hogy hogy a 3.5-öt töltötted le ?
amúgy én azt csináltam,hogy
1: program eltávolításnál leszedtem a managert
2: eltávolítottam a rendszereszközöknél az illesztőt (tehát fullra leszedtem a vga drivert)
3: feltelepítettem a 13.9-et
4: valamiért nem jó.... konkrétan nem fogadja el a gép a 13.9-et.ha felteszem bármelyik más régi drivert, az oké. de azt se tudom frissíteni. feltelepíti, kiírja, hogy oké, aztán restart és mégse oké, mert a régi driver van fent. szóval nekem már nagyon elegem van az AMD-ből. régen is sok volt vele a problémám,de most már tuti,hogy áttérek Nvidia-ra.
na itt vagyok most
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
válasz ObiGabi #29426 üzenetére
Összes win frissítés fent van?
Az előző driver megfelelően el lett távolítva?
(express uninstall all amd software, esetleg DDU)Meg szerintem a legújabb catalyst (14.12 aka Omega) nem is kompatibilis a 4000-es szériával, próbáld a 14.9-et.
Szerk.: Nem kompatibilis, csak 6000-es sorozattól felfelé...
Szerk. 2.0: 13.9-et ajánlja fel számodra.
[ Szerkesztve ]
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
ObiGabi
aktív tag
válasz ObiGabi #29431 üzenetére
Úgy tűnik az örömbe egy kis üröm is vegyült...
Most ezt a hibaüzenetet kapom: A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyre állt. De jó! Ezzel csak az a gond, hogy a játszó lefagy és kezdhetem az utolsó mentéstől.
Ezt mi okozza?
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű...
-
ObiGabi
aktív tag
válasz ObiGabi #29434 üzenetére
Találtam egy Windows javítást, meglátjuk használt-e valamit...
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű...
-
katt777
félisten
válasz ObiGabi #29507 üzenetére
Az addig OK, amit viszont nem figyel a driver, az a VRM hőfoka. Ált. ez sokkal forróbb a GPU-nál, akár 20°C is lehet a különbség. Aztán olyan észrevételek jönnek, hogy csak 65°C a kari, mégis artifactek, a degradálódásról már nem is beszélve. Legalább ezt érdemes azért megnézni pl. egy GPU-Z-vel, de ha a legnagyobb terhelés mellett sem forrnak föl (érts: jó hűtés van a kártyán, szellős házban van), akkor minden OK (leszámítva a driver vezérelte állandó órajel és fesz. ugrálást, ami nem igazán növeli a VGA élettartamát).
Ha CC nélkül OK minden, akkor megint csak a CC-ben és a beépített profilokban (optimalizálásban) van a hiba. 1xűbb persze nem feltelepíteni ilyen esetben, mint minden játéknál kézzel beállítani a vezérlést (nálam szerencsére csak 2 driverrel és 2 játékban fordult elő, az egyik jó fél éve, másik nemrég Battlefield 4-gyel). Amíg játékban állítod, mindenképpen a CC vezérli. De pl. Oblivionban nem is elérhető a maximális grafika CC felülvezérlés nélkül, nálam leginkább emiatt van fent, de sok játékban láthatóan javul a kép, ha minőségre állítom a vezérlést, AA-t ED-re, stb. Ez játéktól függően 10-15% teljesítményvesztést jelent persze.
Én mondjuk szeretem a lehető legszebb beállításokat, amíg bírja a kártya, azért vettem (anno) erős kártyát, ami ma is szépen visz mindent maxon.Rossi: Sajnos van ilyen. Olyan is, hogy az adott slot nem jó, vagy nem kap elég feszt, esetleg a kártya nem, sávszélesség probléma, stb. Nekem volt egy Sapphire HD4870-em, amely 16X PCI-E sávszéllel meg sem nyikkant, 8X v. lejjebb simán ment. 5-féle lappal is megnézték szervizben, és "jó volt", csak egyik lap (slot) sem 16X sávszélt használt. Akkor jó, ha te tudod tesztelni ezeket (pl. sávszélt állítani biosban, másik slot, másik tápkörre kötni a karit, stb.). No de esetemben a csúcs egy ASUS lap volt ASUS VGA-val, amelyre nem lehetett wint telepíteni. Másik kártyával kellett, aztán kicserélni a kártyát, onnantól jó volt, amíg nem kellett wint reinstallálni, de az ügyfél ASUS mániás volt.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
F_Zolee
veterán
-
deadwing
addikt
-
katt777
félisten
válasz ObiGabi #29534 üzenetére
Megelőztek, de igen, ott kell keresgélni, AB ugyanis alapból a kártya vezérlését használja, tehát önmagában semmit nem segít. A felhasználói profil beállítása után ne felejtsd el, hogy alkalmazd és tedd aujto-ra, valamit indításkor alkalmazásra. Amit még javaslok beállítani, ha kicsit belemelegedsz, az az AB auto v. kézi vezérlése feszt és órajeleket illetően, alul lehet feszelni ezeket a kártyákat is, és máris nem kell pörgetni a ventiket. És ne dőlj be minden riogatásnak.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- Sapphire rx470 4gb GDDR5 256 bit 1x DVI
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó! 99.900.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest