- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Hali!
Elsőként hadd jegyezzem meg, hogy nekem is Vista van, és eddig tökéletesen ment alatta minden ATI driver (kivéve, ami már alapból sz.r volt, lásd 8.8.)Hát túl sok újdonságot valszeg Neked sem tudok mondani:
-Mindenképp takaríts le minden ati drivert a gépről, uninstalll all ati softver. Ezt próbáld meg az utoljára használt ccc telepítővel elvégezni. Illetve ezelőtt nem tom milyen vga-d volt, de takaríts le azután is mindent.
-Eszközkezelőben távolítsd el a vga kártyát, az illesztőprogramot is töröltesd.
-Takarítsd ki a reistryt (RegistryCleaner, jv16 PowerTool...) valamelyik takarító progival.
mindezek között mehet akár egy-egy restart is.
-Ezek után kezd a 8.7XG-vel. Nálam is, és még sok mindenkiél ez volt a yerő. (INNEN leszedheted, ha regelsz az oldalra.)
Mivel Vistád van, mindenképp úgy indítsd, hogy jobb klikk, futtatás rendszergazdaként.
Innen már egyértelmű a dolog.
Ha így sem megy a dolog, akkor el kell, hogy szomorítsalak, de valszeg ez fog következni: LINK."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
nguru
tag
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #4303 üzenetére
Már oda jutottam, hogy a gyári driver telepítése után is az alábbi hibazenet fogad:
KATT
Telepítés hiba nélkül végigmegy, újraindít, semmi.Megbántam, hogy bizalmat szavaztam ennek a szar Ati-nak. Intel+Nvidia, sose volt gond, de már mindegy...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Weaver
senior tag
válasz sanzi89 #4304 üzenetére
meg azért ne bánd, de az tény, h az ati / amd cuccok szoftveres ellátottsága vagy a driverek úgymond minősége tényleg hagy nem is kevés kivánnivalót maga után. nvidia -val nekem sem volt hosszú évekig gondom, de most h váltottam én is ati-ra, hát az ati catalyst driverével nem vagyok megelégedve, de magával a hardware-el annál inkább.
a te eseted elég egyedi, és biztos van rá vmi megoldás, de sajnos én nem tudok benne segíteni. nem találkoztam még hasonló hibaüzivel.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz Scholes9 #4297 üzenetére
Akkor az másfajta probléma. Biztos vagy ebben, hogy a ventije nem véletlenül haldoklóban van? Zörög? Vagy megszokottnál sokkal lassabban forog? Próbáld meg felszerelni vagy rögzíteni a 8cm vagy 12cm ventit. Ha ettől soha nem fagy, érdemes cserélni a ventit vagy másik hűtőre (pl. [link]) cserélni.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Dashes
őstag
Új hotfix driver : link
This hotfix
Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems
Improves performance for the DirectX 10 and DirectX 10.1 version of Stalker Clear Sky on both single and CrossFireX configurations at higher resolutions
Brothers in Arms - Hells Highway no longer displays corruption on the 'Black Friday' level. -
gsx
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget..Kipróbáltam mindent,de végül a Vista újratelepítése hozta meg az áhított sikert..
thx.: Zoli -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék a lehető legtöbbet kihozni a videókártyámból. Próbáltam drivert frissíteni, de nem sikerült sajna, mert nem találtam újabb drivert, de biztos kell hoyg legyen. A mostani egy 2007 nyári verzió...
A laptopomban egy ATI mobility radeon HD 2300 Hypermemory kártya van.
Láttam az ati oldalán is hogy vannak október közepi frissítések, de a mobility részről csak valami software updatert tudok leszedni, de azt pedig nem engedi felinstallálni...Előre is köszi a segítséget!
Üdv
JancsóRip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lsc
nagyúr
válasz lordjancso #4310 üzenetére
Ezt próbáltad /amennyiben XP / ? A leírásában a 2100-as szerepel, gondolom a 2300-hoz is jó .
Az élet kegyetlen .
-
Dashes
őstag
-
lordjancso
senior tag
Nem jó, mert ez az alaplapi integrált és nem mobility. És érdekes hogy az ati oldalán a mobility résznél csak azt a live updater izét teszik közzé és direkt linket nem adnak.
Na de én kitoltam velük és megkerestem ezt a 8.10 kezdetű mobility drivert, viszont nem hajlandó felmenni, mert azt mondja hogy nekem nem mobility kártyám van. Viszont nekem az van, ez 100 %.Szóval tovább nézelődtem a neten és van egy ilyen program hogy Mobility Modder [link] ami arra jó hogy átvágja a rendszert és engedi telepíteni a drivert.
Én megmoddoltam kegyetlenül ezt a drivert és fel is tudtam tenni, minden szép és jó volt, csak amikor elkezdtem játszani (Fallout 3), a képernyő fordult szépen 90 fokot... Mivel 15,4-es monitorom van (és ezzel a konfiggal nem ajánl fel a játék 1280x800-as felbontást), így a 800x600, 1024x768... felbontásokban szépen lenyesi a széleket és bal és jobb oldalt egy-egy fekete sáv van, ami személy szerint engem idegesít kegyetlen módon...Ja, igen, XP SP3. De most szépen visszateszem az SP2-t mert eleddig ott szépen működött a Fallout 3 annak ellenére hogy 1024x768-ban toltam és nem vágta le a széleit a képernyőnek. Persze akkor még az eggyel előbbi drivert használtam. Szóval most visszateszem szépen az SP2-t és felteszem mellé az újabb driver moddolt változatát. Kíváncsi vagyok mi lesz...
Majd írok.
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lsc
nagyúr
válasz lordjancso #4314 üzenetére
Abban igazad van hogy mobilban van, viszont szerintem a csipszetben van nem önállóan, de a Te dolgod .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz lordjancso #4316 üzenetére
Ki kell próbálni, ha engedi telepíteni akkor jó .
Az élet kegyetlen .
-
lordjancso
senior tag
na xp sp2-n a legújabb mobility driver moddolva nagyon szuperul megy. sőt a játék is nagyságrendekkel szebb és jobb.
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
RpPRO
őstag
AGP 1950-hez melyik az utolso jol mukodo verzio? Akar gyari, akar XG? Koszi.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
válasz lordjancso #4314 üzenetére
Hogy érted, hogy levágja a széleit a képernyőnek? Ha annyi az egész, hogy pont a megfelelő felbontásban látod a képernyőt úgy, hogy középre van pozícionálva, az nem hiba, ezt lehet állítani CCC-ben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lordjancso
senior tag
az volt a baj hogy a fallout 3 launcherében lehet állítani a képarányt, szóval lehet 800x600-ban játszani 16:9-es képarányban, ami ugye ellentmondásos, de be lehet állítani, de az SP3 vindózon valamiért nem engedte. SP2-n minden gond nélkül.
Ez azért kell, mert ugye 15,4-es monitorom van.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
törölt tag
válasz lordjancso #4321 üzenetére
azt hogy hogy méretezze a képet a ccc-ben kell állítani
-
RpPRO
őstag
Megvalaszolom magamnak.
Par d3d-s jatek (pl. FEAR, Stalker, SS2) kapasbol kekhalal, ha cat 8.5-tel, 8.7-tel, 8.9-cel, 8.10-zel inditom (persze az agp-s hotfixes verziorol beszelek), mig par jatek vigan elmegy (pl. Crysis demo, TDU, GTA:SA, Driv3r).Feltoltam a regi, klasszikus Omegadrivert, mely a 7.12-esre epit es minden megy szepen.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
törölt tag
válasz lordjancso #4323 üzenetére
CCC-Speciális nézet-Digitális képernyő-Jellemzők: Kép méretezése
[ Szerkesztve ]
-
KovAt
csendes tag
Üdv! Sok helyen olvasom, hogy a HD38xx szériához a 8.7-es Catalyst passzol leginkább. Ez igaz? És ha igen miért? Eddig nekem gond nélkül ment a 8.9 és 8.10 is, igazából nem vettem észre semmi különbséget(nem is nagyon hajtottam a kártyát), csak most a Fallout3 dobál ki rendszeresen. Megéri visszarakni a 8.7-et? A kártyám Sapphire 3850 Ultimate. Előre is köszi.
-
gooool
őstag
Helló!
Egy HIS HD2600XT-nek a gyári driveréhez képest mennyi plusz erőt tud adni egy 8.10-es Catalyst?Jelentős lesz a gyorsulás?
Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
tomas15
csendes tag
heVettem egy Hd3650-es kártyát, és mitől van az hogy ha felrakom a catlystot akkor elmegy az alaplapi hang? két gépben is volt már az egyik intel, a másik amd és egyikbe sincs hang hiába van feltelepítve frissebb?
Valaki tud segíteni? Ja és mindkettő gigabyte lap. -
tomas15
csendes tag
helló! Vettem egy Hd3650-es kártyát, és mitől van az hogy ha felrakom a catlystot akkor elmegy az alaplapi hang? két gépben is volt már az egyik intel, a másik amd és egyikbe sincs hang hiába van feltelepítve frissebb?
Valaki tud segíteni? Ja és mindkettő gigabyte lap. -
DamonBounce
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, hogy nem olvasom el az összes hozzászólást.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e clone üzemmódban a különböző felbontás.
Adott egy 17 colos monitor, azon 1280*1024 a felbontás, ami extended desktopban megy is, de clone-ban csak 1024*768-at enged. A másik megjelenítő egy tv.Előre is köszi!
ja még gyorsan mod:
op rendszer Vista
videokari: Ati Radeon X1300 silent[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz DamonBounce #4342 üzenetére
Csak kiterjesztett módban van lehetőség különböző felbontást állítani, természetesen a max. felbontásig a TV szerint. Példaképpen a FullHD TV mint 1920x1080 felbontást is tud, ilyen TV-m van. Sajnos a CRT TV-k max. ennyit tudnak, ez van.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
DamonBounce
tag
Nem is lenne bajom végülis, de a játékokat nem tudom átvarázsolni a másik képernyőre, az megoldható valahogy Extendednél? A tv-n szeretném, ha mennének, de eddig nem találtam megoldást.
-
törölt tag
válasz DamonBounce #4344 üzenetére
Hydra Vision-t tedd fel!
-
lizakattila
senior tag
válasz DamonBounce #4346 üzenetére
Valamelyik Catalyst verzióban benne volt, de az tuti nem a 8.10.
Esetleg nézd meg ITT. Van 8.10 Catalyst és Hydra Vision is, ami Vistahoz van.[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
törölt tag
válasz DamonBounce #4346 üzenetére
De működik, nekem is fent van! Nincs benne alapból, külön kell feltenni, és használom a 8.10-est 64-es vistán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest