Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz mikk2000 #3284 üzenetére

    Hát, nem vagy nagyon képben ATT-t illetően. :R Sajnos az oldal rendeltetését illetően sem, de ez meg engem nem érint, mert akiknek segítettem, azok megköszönik. Főleg azok, akik maguk akarták az alapoktól összehozni, de ezért vagy azért nem ment nekik, és már lemondtak az egészről, meg még úgy ált. az ATI kártyákról is.
    Oda van írva a beállításokhoz, hogy melyik karival melyik használható, nem hiszem, hogy sokan akarnák 1650Pro-ra tenni az 1950XT beállításait.
    A beállítás azért "optimális", mert minden gyártó azonos modelljén működik (magyarul ez egyszerű tény, nem reklám, egy rakat különböző VGA-n teszteltük). A VMod beállításhoz több helyen is feltettem a szükséges figyelmeztetést, de még az sem vágja haza a karikat, mert az is gyári hűtős beállítás, nem extrém tuning. A hűtés meg magasabbra van állítva, így ha hangos, a hőmérsékletek/hűtők függvényében bárki levehetni. Még senkinek nem volt problémája ezzel (mondvacsinált se).
    Egyáltalán nem reklámozom, egy fillért nem keresek vele (te bizonyára csak pénzért/haszonért teszel bármit, ezért ez a nagy értetlenség), csak bizony sokan úgy vannak, hogy ki akarják ismerni és használni a program lehetőségeit, mert hozzá nem értés esetén játék profilokat CCC-ben is létre lehet hozni, ahhoz végképp nem kell ATT.
    AtiTool tudása ennek a közelében sincs, ráadásul a legképtelenebb helyzetekben tud hibázni/elszállni.
    Mindemellett én tartom magam ahhoz, hogy ha már kaptam segítséget a PH közösségétől, én is szívesen segítek másoknak.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák