Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz afterburner_ #2667 üzenetére

    akkor vajon miért forgalmazzák a CLI 521 patron sorozatot chip nélkül, és ki használja azokat és hogyan? vagy hogyan lehet mégis nullázni? a patron dobozában volt egy egy leirás ami azt irta, a chipet tegyük át és nyomjuk a nyomtaton lévö megfelelö gombot 5 mp-ig..
    Az sscservice v4.3-at is probaltam de ugy tünik az epsonra van nagyon kihegyezve az a progi, mert nem hajlandó a cannont felismerni sem
    Ami érdekes.. a nyomtatást üres patronnal nem kezdte el de egy idö utan a szoftver azt kérdezte hogy a patron üres, akarom e mégis folytatni a nyomtatást ( IP3600 nyomtató) ha akartam, akkor mégis nyomtatni kezdett üres patronnal (ami valójában már nem volt üres, csak a chip szerint) de csak addig amig a nyomtatót ki nem kapcsoltam.utána ismét meg kellett várni többszöri nyomtatasi próbálkozás után hogy feltegye ezt a kérdést.. akkor kikapcsolásig megint nyomtat(ujabb nyomtatási feladatnál már nem kérdezi ujra csak csinalja. kérdés vajyon ilyenjkor az üresnek hitt de valojában nem üres patron is rendesen adagolja a szineket?

Új hozzászólás Aktív témák