Új hozzászólás Aktív témák

  • frankstork

    aktív tag

    Sziasztok. Ebook fórumban javasolták hogy jöjjek ide...
    Új nekem a calibre, nem igen értem néha mi miért történik. Csináltam magamnak egy válogatást kb 440 könyvet tartalmaz. Van ott minden. Doc, rtf, txt, html, pdf. (Egyébként költői kérdés, de minek ennyi kiterjesztés?)
    Gondoltam hogy miután mindenki dicséri ezt a programot, biztos tök egyszerű lesz. Aha. Bemásoltam a könyvtárba az egészet, aztán elküldtem az eszközre. Alcor Myth Led.
    Össze vissza könyvtárakat kaptam, van ahol semmi sincs, van amit nem is konvertált. Ha egyesével szüttyögök vele akkor minden rendben. De pl Asimov összes tartalmaz vagy 4 formátumot, konvertálás után a várt 6mappa helyett van 20, és van amit nem konvertált mert valamit hiányolt, van amit igen, de nem epubra, hanem hagyta doc.-ban. Szóval bonyolult. Nincs valahol valami leírás? Most úgy csináltam hogy egy mappát megnyitottam, a doc. és a html. kiterjesztésűeket megnyitva a tartalmukat atmasoltam txt.-be, és azt konvertáltam. Így viszont nem tudom az egészet megcsinálni, mindig csak annyit, amennyit a közel jövőben olvasni fogok, hátrány hogy nem tudok egy könyv elolvasása után válogatni több szerző közül, csak abból azb5-6 könyvből amit megcsinálgatok egyesével.

Új hozzászólás Aktív témák