Új hozzászólás Aktív témák

  • Khan13

    senior tag

    válasz zuzu000 #5817 üzenetére

    Nem feltétlenül nehezebb, inkább másabb. Te már jókor jössz, mert látták, hogy mik a hiányosságai az új tantervnek, és mit kéne másképp csinálni. Pl.: Digitális technika gyakorlat korábban az elméletre épült, és a gyakvezetők tudták mit kéne tudnunk, most egyszerre van és ez gondot okozott néha.
    Egy kis kreativitással (nem, nem puskázás) tudni fogod mire mit és mennyit kell tanulni, hol találsz rá előszűrt tananyagot, ezt mennyire kell fenntartásokkal kezelni, stb.

    Az első félévben igyekeznek lyukak nélkül és reggel 8-tól kezdve beosztani, de ha lyuk van, akkor is elég nagy a NIK bőven lesz hely. Vannak asztalok és székek, konnektorok (bár érdemes a csapatban legalább egy embernek elosztót is hoznia :D ). Van egy nyílt labor, amiben ha nincs óra, be lehet ülni, ez kb folyamatos üresjáratot jelent, oda nem nagyon tesznek órát. Laptop nélkül is el lehet végezni, de érdemes szerintem magaddal vinni. Én azon jegyzeteltem a legtöbb órát, lyukas órákon jól jött, hogy ott van minden, tudtunk tanulni rajta és gyakorolni, de azért a kikapcsolódáshoz is előny ;)
    Tanulhatsz az utolsó pillanatban is, de akkor egyszerre kell rengeteget. Ez az első félévben még elmegy, de utána egyre nehezebb tárgyak jönnek (jó, kinek mi a nehéz).

Új hozzászólás Aktív témák