Új hozzászólás Aktív témák

  • almost10

    újonc

    NIK-esek!!

    Segítséget szeretnék kérni tőletek, jelenleg OE-RKK-n vagyok, de a szak amit választottam nem jött be, BME-ről lecsúsztam egy rajzalkalmassági miatt, így itt kötöttem ki, azért kezdtem el mégis az egyetemet, mert reméltem, hogy a színvonal hasonló lesz, de sajnos nem így volt, sorra írom az 5ös ZH-imat, és semmi kilátás nincs arra, hogy ha elvégzem, ezt a szakot, ezzel bárhol is el tudok helyezkedni. Így hát hallgatói szerződés ide vagy oda, mindenképp abbahagyom az itteni tanulmányaimat, és mérnöki informatikára fogok átmenni.
    Itt jön a képbe a dilemma, hogy OE-NIK, vagy BME-VIK , ha nem történik valami drasztikus ponthatár változás, akkor a pontom elég mind a 2 helyre. NIK mellett az szól, hogy régóta C#-ba programozok. Viszont BME-n vitathatatlanul elismertebb.

    A kérésem az volna, hogy kérlek írjatok pár szót az NIK-ről, hogy milyen kilátásaim vannak, ha elvégzem, mennyire leszek lemaradva BME-sekhez képest. + Ami a legfontosabb, mennyire laza az oktatás ? ( Mert RKK-n pár tárgy kivételével nevetségesen az.)

Új hozzászólás Aktív témák