Új hozzászólás Aktív témák

  • Studiossrác

    aktív tag

    válasz Tomate #3551 üzenetére

    Szia.

    Ha gyakorlatokon részt vettél( + laborokon>>ha labor is tartozik a tárgyhoz), 100%, hogy mehetsz aláíráspótra, függetlenül a zh-id eredményétől!

    Az meg nem igaz, hogy akármilyen tárgyból, kell valamennyi százalék az aláíráspóthoz.... valaki gondolom terjeszt 1 ilyen rémhírt, valóság nagyon nem ez. Nem kell minden hírnek felülni, ajánlom a tvsz olvasgatását(sokszor nagyon hasznos):

    Idézek is a tvsz-ből:

    "A vizsgával záruló tantárgy évközi követelményeinek teljesítését a (leckekönyvi) aláírás igazolja. A vizsgára bocsátás feltétele az aláírás megszerzése. Az aláírás feltételeként a félévközi ellenőrzéseken elérhető pontszám legfeljebb 50%-ának (vagy 2, 00-es átlagnak) elérését lehet előírni. Ha a hallgató olyan kötelezettségét nem teljesíti, amely a követelményrendszer szerint a vizsgára bocsátás feltétele és ez a vizsgaidőszakban pótolható, úgy az adott tantárgyból a követelmény teljesítése legkésőbb a vizsgaidőszak első tíz munkanapjának egyikén, egy alkalommal, a TTSZ-ben meghatározott különeljárási díj befizetése mellett kísérelhető meg."

    Zh-k tökéletesen pótolhatók, mindenképpen írhatsz aláíráspótot.

Új hozzászólás Aktív témák