Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz tabaki. #1054 üzenetére

    Nekem összvissz 3 tárgyam volt kinn, eből egy nem sikerült.

    Itthon meg kooper mellett 1, amit tualjdonképpen úgy tettem le, hogy a tanárnőnek elküldtem a házifeladataomat, biztonság témakörben.

    A koopról:
    én a pannonnál voltam kooperatív képzésen.A koopos ösztöndíj akkoriban nettó 45-50E Ft körül volt. Mivel kimentem norvégiába közben, így nem maradhattam ott kooper végéig.
    mire eljutsz a szakdogához sokat felejteszz
    Nos 3.ban még volt jópár tárgyunk, nekem sok lett volna akkor megcsinálni a szakdogát + államvizsgát is. Egyébként is nagyon kell tanulni államvizsgára, szóval szerintem koop mellett könnyebb. Viszont mivel később (nem olyan rég) visszakerülhettem a volt koopos cégemhez, így azt mondom: nekem hasznomra vált.

    Visszapörgetve az időt: Elektro + digit eléggé megmaradt a nikről. villanytan is. Matek az nem, mert az már régen volt, így a laplace-trafót megint át kellett néznem;]

    Nem vagyok túl nagy előnyben, ha erre célzol, mert sokan már dolgoztak ebben a szakmában (elektroműszerészként, vagy hasonlók) , szóval csak pár tárgyban volt előnyöm.

    Villmérnökibe nem tudom, belevágnék-e megint, de ha igen, valószínűleg hipit választanék.

    [Szerkesztve]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák