Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz diagonal #16398 üzenetére

    Ekkora összegnél szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha nem akarod hosszú távon tárolni a BTC-t: keress egy mobil tárcát, vagy akár webes is jó, amihez van mobil kliens. Én ezeket kerülöm mint a rossz nyavalyát, mert hosszú távon kockázatosak, de neked teljesen jók, ezek nagy és ismert cégek, nagyon kicsi az esélye, hogy abban a pár órában vagy napban fognak megszűnni amikor te átváltod forintra a BTC-d (utána számodra meg már tökmindegy úgyis). Szóval nem tudom manapság melyik ezek közül a jó, de a legrégebbi talán a https://www.blockchain.com, esetleg nézd meg ezt, vagy majd valaki ajánl jobbat. A használatuk ingyenes.

    Generálni fog neked címet, amint megérkezik rá a BTC, elbattyogsz egy ATM-hez, és kb. 3-5%-os kezelési költség mellett eladod. Az ATM forintot fog neked adni kp-ben, jó esetben 10 percen belül, rossz esetben várni kell kicsit., közben ehetsz egy jó hamburgert :)

    Hazai BTC ATM-ek: Coincash, MrCoin

    A használatukba nem mennék bele, menj oda, és kövesd a képernyőn látható utasításokat, teljesen egyszerű az egész, ha egy kicsit érdekel a technológia, akkor elsőre még egy érdekes élmény is. Ha mégis elrontasz valamit, akkor mindkét cég biztosít elég normális supportot, nyugodtan hívd fel őket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák