Új hozzászólás Aktív témák

  • RPZ

    tag

    Nagyon szomorú vagyok, de simán jöhetne az új csúcs a kriptókban.
    5-én megsejtettem, hogy nagyon közel van az alj, és tényleg, 6-án reggel be is rakták az aljat.
    Én nem követem a híreket, de ha tényleg teljesen negatív volt a hírkörnyezet, és emellett is csak ilyen korrektív formában tudott esni, akkor az egy klaszikus hosszútávú alj volt!
    Maximum egy pici 7000 alá éppen benéző visszateszt fér bele, és onnan lehet rakétázni.

    [kép]
    [kép]

    A következő cél a 30 ill. az 50 ezer.

    Az összeomláshoz az kellene, h. már május végére 500-on legyen a BTC, és a nyáron a 160 körüli értéket is be kellene villantania. Még mindig megtörténhetne egyébként egy kis csellel, de én már nem számítok rá :( (csak titkon szurkolok). Ahhoz az kellene, hogy 50%-os napi gyertyák jöjjenek. Pl. az egyik kósza kedden 6000, szerdán 3000, csütörtökön 1500.

    Nagyon sajnálom, hogy nem most omlik össze, de még csak most vezetgetik be a tőzsdékre a kereskedési lehetőségüket, így még egy, akár két évig valószínűleg roboghat, h el tudják szedni az összes kisember pénzét.

    Teljesen mindegy egyébként, hogy milyen csoda fiszetőezköz lehetőség válik belőle hosszútávon, aki okosnak hiszi magát, és ezzel kapcsolatos sok-sok infót összegyűjtött, az azt hiszi, hogy a többségnél sokkal jobban ismeri a fundamentumokat és ő így befektető, nem pedig hazárdőr.

    Csak azt nem értik az ezzel foglalatoskodók, hogy a konkrét USD-ben meghatározott értékét csak a mánia hajtja, ill. tartja fent. Semmi más. Még biztosan nem láttak hosszútávú arany chartot, ezért beszúrnám ide.
    Könnyen megtörténhet, hogy 20-30 évig is esik egy ilyen eszköz ára.
    A bitcoin nyugodtan stabilizálódhatna 10 dolláros árfolyamon, senki nem róhatná fel senkinek. Ezen árfolyam mellett is lehetne ezekből mindenki által elfogadott fizetőeszköz.

    Lásd pld. a topikba beíró milliárdos úriembert: ő is abban a hitben él, hogy eredménye saját maga csodálatosságának, hatalmas mennyiségű befektett munkájának, ügyességének, okosságának köszönhető, pedig a fájó igazság az, hogy egyszerűen csak MÁZLIja volt. Bizony. A mögé kerekített narratíva, ráfordított idő, energia elhitette vele, hogy "munkájának" GYÜMÖLCSÉT látja, cselekedetei egyfajta jogos ellentételezéseként, de a valóságban csak lottónyereményt nyert, nem többet.
    Mivel nagyon elhúzódik a "lottóhúzás", így már nem érzékeli, hogy csak kihúzták a szelvényét. Azt hiszi, hogy meglátott valamit, leásott a mások számára nem látható információkért, ill. ezen tudása mentén tartogatta coinjait, és "dolgozott".

    Minél hamarabb pukkan a lufi, annál jobb. Most még csak néhány millió ember ment tönkre (néhány tízezer nyertessel), ha még egy emelettel feljebb megy az árfolyam, akkor már tízmilliók fognak (néhány százezer nyertessel) stb.

Új hozzászólás Aktív témák