2013. június 18., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Becker

(#1) McAdam6

McAdam6
(lelkes újonc)

Elindult a Becker készülékek magyar támogató oldala : Mybecker.hu, jó hír, hogy lesz külön kapható magyar TopMap-térkép.
(Forrás:navigyuci.hu)

[ Szerkesztve ]

(#2) McAdam6

McAdam6
(lelkes újonc)

Nem reklámnak szántam a topicot, de úgy látszik, vagy senkinek sincs Beckere, vagy csak nincs vele gondja... :N

(#3) hossszú válasza McAdam6 (#2) üzenetére

hossszú
(őstag)

Becker van, gond nincs. :)

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#4) smartshop.hu

smartshop.hu
(újonc)

Valami tapasztalat a Becker Ügyfélszolgálattal esetleg?

[ Szerkesztve ]

Smartshop.hu | Az okos megoldások boltja...

(#5) laszlohu

laszlohu
(őstag)

Beckert használóknak kötelező olvasmány :

[link]

Végülis arról szól, hogy pl. a
Becker Active 43 - as és 50 - eshez más content manager kell.

(#6) formasu válasza hossszú (#3) üzenetére

formasu
(tag)

Sziasztok!
Van néhány kérdésem, hátha tud rá valaki válaszolni.

A Beckernél / 9.6.1 / hogyan lehet beállítani a Kedvenceket? Hol, vagy hogyan kell kikapcsolni?

Egyszerűen nyomjam ki?
A Beállítások/ Rendszerbeállításoknál legalul van egy kilépés. Ott lehet csak?
Ha a navigációt leállítom, gombra kattintok, utána simán kikapcsolhatom a főkapcsolóval?
Sokszor "csilingel" menet közben, de eddig be nem mondta, hogy gyorsan megyek, de kiírt valamit. Ez nem is mondja be, csak jelez?
Még egy: A bekapcsolás utáni figyelmeztetést ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenjen meg?
Köszi. formasu

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

(#7) formasu válasza formasu (#6) üzenetére

formasu
(tag)

Az "idő múlásával" megoldódtak ezek a kezdetleges problémák. Aki gondolkodik rajta, vegye meg, tudom ajánlani, mert stabilan, jól működik ez a Becker Ready 50. Stabilabb, mint a Primo 1.2!

[ Szerkesztve ]

(#8) m.jeno válasza formasu (#6) üzenetére

m.jeno
(senior tag)

Válaszolni nem tudok egyik kérdésedre sem, de én is tudok feltenni még néhányat:
Navigációs beállítások alatt
- speciális térképnézet autófókusz - mindegy mit állítok mindig elmegy madártávlatra miért?
- megjelenítendő poi kategóriák alatt poik kiválasztása részletezésénél nem tudok visszalépni az előző menüpontra, mindegy mit nyomok, csak reset segít, megoldás ? :DDD
- információs doboz adatmezői fentivel azonos gond.
Miért nem lehet sheme -t változtatni, az az alapjáratos libaf..s zöld iszonyatos? :(
Hova lett az nyíl helyett a kisautó választási lehetőség - nekem hiányzik a kisautóm! :O

Egy kicsit nekem nagyon fapadosnak tűnik az elődjeihez képest, de reméljük majd alakul. :))

[ Szerkesztve ]

Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

(#9) formasu válasza m.jeno (#8) üzenetére

formasu
(tag)

Mint írtam, menet közben javultak, még továbbra is próbálom!
A vissza nyilat el kellett tenni a jobb felső sarokból, mert ott nem volt használható mindig.
A vissza nyíl helye itt már jobb, ezzel vissza lehet lépni, és nem zavaró a helye menet közben sem:
Ui Becker/ Templates / BUTTON.back-ban
Vagy balra fent: X:1 Y:84
Vagy lent jobbra lent:X:360 Y: 239
A fényerő gond is megoldódott, már nem veszi le a fényerőt.
A kikapcsolási gomb is megoldódott.
A figyelmeztetéseket be lehet állítani már, hogy jelezzen, vagy TTS hangon mondja.
A bekapcsolási figyelmeztetés is "eltűnt".
Madártávlatra: Beállítások-navigációs beállítások-térképnézet-profi mód-Autófókusz-pipa ki. Ez elvileg megoldja. Utána próbálj egy Save törlést!
Lehet, hogy kicsit fapadosabb, mint a Primo, de nagyon stabilnak tűnik, és ez azért előny vele szemben! Kisautó az nincs, vagy én sem találkoztam vele, de az út talán jobban látható ezen. Azt se felejtsük el, hogy a Primo első változata sem volt az, mint amit most használhatsz, idővel ez is csinosodni fog, remélhetően!

[ Szerkesztve ]

(#10) laszlohu

laszlohu
(őstag)

Formasu, ha a magasságot akarod látni, akkor
ha rákattintasz az infodobozra, akkor ki lehet választani, hogy hány elemét mutassa,
pl. ha rákattintasz, az alábbi számú információ jelenik meg,

ha pl. 2 volt , akkor 3 lesz,
ha pl. 3 volt , akkor 1 lesz,
ha pl. 1 volt , akkor 2 lesz.

Külön meg kell adni, hogy a magasságot is mutassa, ha volt tervezve út, illetve, ha nem volt.

(#11) formasu válasza laszlohu (#10) üzenetére

formasu
(tag)

Ok, köszi! Már értem!

[ Szerkesztve ]

(#12) driver18

driver18
(tag)

Sziasztok,

Egy Becker 7926 típusú készülékre szeretnék IGO8-at rakni. Valakinek ötlet, hogy hogy lehet elindítani?

Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki!

(#13) driver18 válasza driver18 (#12) üzenetére

driver18
(tag)

Fent van az SD kártyán az IGO8, MioPocket 4.0-val már sikerül elindítani, de ha a gps menüjében a Navigációra kattintok, akkor a saját szoftvert akarja indítani, nem az IGO-t.
Hol tudom ezt átírni?? :R

Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki!

(#14) laszlohu

laszlohu
(őstag)

Újfajta becker navi a láthatáron:

[link]

(#15) Tuce

Tuce
(újonc)

sziasztok!
van egy becker z113-as készülék hogyan tudom feltenni rá a primot !!
vagy egyedi si felületet.
köszönöm.

(#16) kisapa63

kisapa63
(újonc)

Sziasztok! Most vettem egy Becker Ready 50 típusú navit. Már kezdem érteni hogyan is kell beállítani de a sebesség kamera figyelést nem tudom beállítani lehet,hogy nincs is rajta adatbázis.A speedcam mappát megnéztem de abban csak egy speedcamupdates.spud nevű fájlt találok.Valaki tudna linkelni egy adatbázist.A régebbi Primo könyvtárat hiába másoltam fel azzal el sem indult.

(#17) BBke válasza kisapa63 (#16) üzenetére

BBke
(újonc)

Látom, nem msost kérdezték, de azért válaszolok rá. A speedcam adatbázist meg kell vásárolni. A Content Manager programban benne van a megvásárolható elemek között.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Becker
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.