-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
-
prokxy
veterán
válasz gali777 #2399 üzenetére
Ne fordítsd ki a szavaimat....úgy írtam, h ha az ellen így is bőven sokkal erősebb, de még jön hozzá két 100-as sasos, na akkor baserape-ben minek maradjak szívni? Főleg, h nálunk kb mi voltunk sasosok haverral, a többi mind kezdő. Megtörtént dolgokat mondok...
500 óra után fel tudom mérni, h van esély győzni vagy nincs. 2 ember ki tud törni, de nem lesz hosszú életű az elfoglalt zászló. Van millió szerver, szórakozni vettem a játékot nem szopni.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #2401 üzenetére
Megoldom nyugi. Meg ma meglesz holnap meg itt a gtx680.... lesz min tesztelni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
SkyS1gn
félisten
Remélem ez a dolog hogy kell egy kis idő mire eléred a fullspeedet sprinteléskor megakadályozza a bunnihoppolós meg elugrálós köcsögöket!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
aAron_
őstag
vegyes beállításokkal, full hd-ban. van olyan eset amikor ~45 fps-em van, de a vga csak ~75-80% körül megy.
(#2414) Cris99: bunnyhop már bf3-ban sincs, kiszedték. sokkal idegesítőbb az a "bug", hogy ha átugrassz valami fölött utána teleportálsz egyet. gyakran ezért nem tudom leszedni az ellent
jó avatar
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
SkyS1gn
félisten
-
Delta×
senior tag
Ez a commander mód tableten, van valami infó arról hogy milyen minimális tudást igényel ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Def26
félisten
Rakétalövőkről van már infó? Konkrétan az érdekel, hogy irányított rakétákat visszahozzák e.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
Azt írja 17:00tól elérhető...azért elég gáz, hogy nem lehet előtte letölteni, ki tudja mekkora a game, biztos van vagy 6-8GB...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
EczkE
veterán
Chris, tessék, kulcs! [link]
Asszem mindenféleképpen!
-
Laraxior
titán
Szerintem simán fel lehetne nyomni, mert ez accounthoz jár, annak az árusítása tilos... na ki megy?
-
Laraxior
titán
A kulcsot hozzárendelték egy fiókhoz.
-
Laraxior
titán
Jézusom, emeld már be amit mondani akarunk. Ezt nem lehet CDn kapni. Ezt kiküldték az accountra. Nem kellett sem beváltani se semmi. Csak hozzáadták. A hozzárendelt account nélkül nem használható fel!
-
SkyS1gn
félisten
Akkor ha odaírom hogy zsiráfot árulok akkor tényleg zsiráfot árulok és nem sarimacskát?
(#2433) EczkE Próbáltam steammel énis, és mégis levették a hirdetésem, pedig csak a játékokat írtam semmi accountot!
(#2422) EczkE Neszójjábe!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
Majd a modik eldöntik, felnyomtam a 'csába
-
Laraxior
titán
BF4-et éppen nem, mert azt mindenki tudja, hogy nem létezik egyelőre. BF3-at azt lehet...ügyesen, okosan, úgyhogy ezt bebukta a kölyök
-
Honzi
senior tag
-
Dinter
addikt
Az e3 nem csak 1 napig tart?
-
Delta×
senior tag
Kaptam választ a Pre Alpha kulcs-ra
"account, 20ezer ftra gondoltam"
valakit érdekel esetleg ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest