Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    Sziasztok,

    Van-e lehetőség otthon kikerülni az frp-t vagy kuka?
    Röviden a sztori:
    Van egy Huawei P30-am amit beadtam szervizre, mert szoftverfrissítés közben teljesen lehalt és az eRecovery-nél megakadt, nem lehetett se updatelni, se resetelni, se wipeolni. (vagyis lehetett az utóbbi 2-t de hatástalan volt)
    Na mind1 szerviz is szenvedett vele majd egy hónapig, végül visszakaptam újrahúzva életre keltve a telefont. (Nem garanciális javítás volt már)
    Viszont a teló nem enged be, egyik google fiókommal sem (összvissz 2 van, és 2-t is használtam valaha droidos telóhoz) hiteles tulajdonosi fiókot kér, vagy zárképernyő jelszót, amit szintén nem értek, hogy nem fogad el, mikor világéletben egyetlen 6jegyű zárképernyő pw volt az összes droidos telómon.
    Jelenleg egy Redmi note 7-et használok ideiglenesen, az a vicces, hogy meg is jönnek az értesítések, jóváhagyások, hogy én szeretnék-e bejelentkezni, viszont csak azt dobálja, hogy hitelesített fiók kell. Akár jóváhagyást kérek, akár az sms kóddal próbálkozok, mindkét accon, egyiket sem fogadja el.
    Ha pedig az elfelejtett email címet választom, kéri a nevem, megadom, még fel is dobja ugyanazt a két google emailt opciónak, amivel próbálkozom és használva van/volt valaha a p30, majd pedig megpróbálva belépni "Sajnos valami hiba történt. Próbálja meg később."
    Ja és mindkét google accból pc-n kijelentkezettem a p30-at, mint hozzáadott eszközt, illetve ezek után csináltam rajta egy clear data/factroy reset kombót, hátha, de továbbra is a tulajdonosi fiókért sír.
    Szerintem a sufni gsm-ből elhajtanak másodjára, mondván, hogy ők megcsinálták, az már az én balfaszságom, hogy nem tudok belépni a google fiókomba, oldjam meg.
    [Egyik fiók] [Másik fiók]
    Van valakinek ötlete, mit lehetne tenni?

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák