Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz liverpool321 #18884 üzenetére

    Szia! :)
    Gondoltam én is, egy kis zene hallgatás, fényképezés esetleg játék.
    Hidd el, hogy az Android azért nagy előre lépés a mobilkommunikációban, mert sok alkalmazás az internettel együtt működik pl. Facebook, gmail stb. Automatikusan frissíti az alkalmazásaidat, nem kell manuálisa letöltögetni, naprakész a levelezésed, közösségi portálok stb.
    Ha te pont erre nem tartasz igényt, vagy nem is használod, akkor inkább egy más operációs rendszerű készüléket keres, ami a te igényeidet jobban kielégíti. Az Androidnak is meg van a maga buktatói, ha beleolvasol az fórumukban, láthatod, hogy ott sem fenékig tejfel az élet. Nem árt ha járatos vagy egy kicsit az informatikában, mert nem mindenkinek magától érthető a rendszer használata.
    Most nagyon felkapott ez az op. rendszer, sokan csak dicsekvés kedvért ugranak rá. Az biztos, hogy most olyan formában van, hogy azt sugallja az embereknek, hogy ő a megváltó.
    Csak nem szabad elfelejteni, hogy akaratunkon kívül ez a rendszer, belevisz olyan plusz költségbe, amit lehet, hogy nem is akartuk volna. Tehát, át kell jó alaposan gondolni, hogy van-e rá plusz anyagi keret az internet használatért. Ha igen, akkor hajrá, de ha sajnálunk egy-két ezer Ft érte, akkor fölösleges a tudás.
    :R

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák