Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz KubanitoS #62229 üzenetére

    "Mint ahogy írtam, az én egerem most lett tíz éves és bizony kapott az évek során elég rendesen, szóval az állításom továbbra is fenntartom, az ár/érték arány dologgal sem értek egyet."

    Pedig drága, nagyon drága a Logitech mindegyik komolyabb, ergonomikus egere. Annyit egyetlen kiegészítő sem ér, és kétlem a 3-4 évnélhosszabb, hiba nélküli működést az esetek döntő többségében.

    (Az örömteli, hogy 10 éve nem hibásodott meg a Logitech egered, de nem releváns annak eldöntésére, hogy milyen az adott termék meghibásodási rátája.)

    "Volt valami szutyok 2000 forint körüli egerem és annak olyan púpos alakja volt, hogy egy óra után már zsibbadtak az ujjaim."

    Úgy vélem, ez nem ár kérdése, ugyanis a Logitech csúcs egereit szinte már az összes nevesebb, vagy "nevenincs" gyártó lemásolta, és már nem ritkán 2.000 forintért hozzá lehet jutni ezekhez.

    Kialakításban, kényelemben ugyanazt nyújtják, és tartósságban is. (Na jó... a fentebb említett Revoltec W102 lézer egerem nem ilyen, mert azt 4.200 forintért vásároltam ~3 éve, és a felületén lévő "gumiszerű" matt bevonat már viszonylag hamar elkezdett lekopni róla, gusztustalan külsőt kölcsönözve neki. Nem is veszek többé Revoltec terméket.)

    Azzal maximálisan egyetértek, hogy fontos a kényelmes, teljesen kézre álló egér.

    Más kérdés, hogy sajnos ez:

    volt az első és utolsó olyan jobbkezes egér, amely nekem kényelmes volt! Ha nem golyós megoldású lenne, még ma is ezt használnám.

    Nem is értem, hogy a Logitech fura urai hogyan lehettek akkora m*rhák, hogy nem ezt az alakot vitték tovább!? (Az optikai változatban, már nem voltak jelen ezek a nagy méretű, jellegzetes billentésű - aki próbálta, tudja, miről beszélek - gombok, amelynek köszönhetően az egész kéz teljesen természetes tartásban volt "egerezés" közben.)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák