Új hozzászólás Aktív témák

  • batagy

    őstag

    válasz ajuhasz #2666 üzenetére

    Most az a baj, hogy nálam nincs föltelepítve az Avast Internet Security (csak a Free Antivirus) és nem is ismerem azt. Biztosan lehet olyan tűzfal szabályt is létrehozni, amely a két IP cím között enged minden forgalmat. Próbáld meg az új program szabálynál létrehozni egy olyat, hogy a program nincs kiválasztva (ha enged ilyet egyáltalán, nem biztos) de az IP cím be van adva.

    Egyébként nem értem, mert az általad mutatott legutóbbi screenshot alapján már működnie kellene a tűzfallal. Szóval úgy tűnik hogy az Avast ebben is bugos, de mondom nem ismerem hogy milyen beállítások vannak még ott. Amúgy amit csináltál, az jó úgy.

    Egyet kipróbálhatsz:
    A tűzfalat kapcsold ki. Indítsd el a CurrPorts nevű progamot. Kapcsolódj a telefonról VNC-vel. A CurrPorts ablakban próbáld megnézni hogy melyik exe fájl és milyen porton csatlakozik.

    "majd feltettem a 9 -est. de itt sincs siker ráadásul Web védelem ha aktív akkor nincs youtube..."
    Igen, sajnos a mostani 9.0.2011 verzió hibás. Azzal egyelőre várni kell, amíg hivatalosan javítják. Linkeltem egy DLL-t, amit megpróbálhatsz esetleg a webshield kijavítására, ha engedi felülírni a DLL-t. Előtte mentsd le a DLL-t és a SUM fájlt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák