Új hozzászólás Aktív témák

  • Andralin

    aktív tag

    válasz Wiz Khalifa #71759 üzenetére

    Csak sikerült megcsináltatni a tűzfalon átvezetést.

    Egy általános szervízben vállalták el végül. Megcsinálták profin, pont ahogy szerettem volna és ahogy kértem tőlük. Két 10-es vezetéket vittek át az akksitól és 14e Ft-ot kértek érte.

    10-es tápvezetékeket vettem és szereltettem be, ahogy itt tanácsoltátok. De végül túllőttem egy kicsit (vagyis nagyon) a célon, mert az eredetileg kinézett Impact JX 604 erősítőt hiába nem rendeltem meg, nem szállítják ki, mert a magyar forgalmazó szerint valami sorozathibájuk van és 10-ből 8 hibás. Így a webshop-os srác rábeszélt helyette egy KENWOOD KAC-M1814 típusra. Ez csak egy kicsivel nagyobb méretre, még ez is elfér a műszerfal mögött a kesztyűtartó mellett és tud nagyszintű bemetetet fogadni. Egyetlen hátránya, hogy ez csak 4x45 W-os, de végül elfogadtam, hogy ennyi lesz csak és megrendeltem ezt, már meg is érkezett.

    Ennek a Kenwoodnak viszont gyári, nem cserélhető 1,5-es tápvezetékei vannak és az adatlapja szerint 30 A helyett 15 A-re kell biztosítani. Így most elég elcseszettül néz ki, hogy a már bevezetett 10-es vezetékről sorkapoccsal lemegyek 1,5-esre. De mindegy, legalább minimális veszteség lesz rajta. :DD

    Most keresgélek 15 A-es értékűt a 10x38-as biztosítékból, mert autóhifi boltokban nem találtam ilyet sehol, muszáj ipari biztosítékot vennem. Viszont nagyobbat sem használhatok a levékonyított tápvezetékek miatt.

    Ma már ideiglenes bekötéssel teszteltem a rendszert az erősítővel. Hihetetlenül tetszik, nagyon meg vagyok vele elégedve, így végre kihozom a hangsugárzóimból azt, amit ténylegesen tudnak. :)) Bőven elég is lesz nekem az a 4x45 W.

    Holnap elvileg megérkeznek a krimpelhető ISO hangszóró anya és apa csatlakozók, hogy ne kelljen forrasztással gányolni a csatlakozásokat. Sajnos ezeket külföldről kellett rendelnem, mert itthon sehol nem találtam krimpelhetőt, csak olyat, amin már van egy 10 centis vezetékcsonk. Utána már be is fogom tudni a végleges helyére szerelni az egészet. :)

Új hozzászólás Aktív témák