Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz Joe fiú #60897 üzenetére

    Hangerővel jött meg az ereje, a szétesettet pedig úgy értem (elnézést, spongyolán fogalmaztam), hogy a szett és a mély közötti hangerő különbség ott is megvolt, de azt nem nevezném hallgathatónak. Szóval ugyanúgy nem voltak egálban, mint normál hangerőn. Illetve a Focalt is gond nélkül hajtja, nem az erősítő lesz itt a ludas. Ahogy bekerült, megjöttek a mélyek, számomra is döbbenet volt, mivel - ugyan nem saját autóban - de végighallgattam a STEG/AS palettát, ami alapján az X-Iont cseréltem volna utoljára. Kérlek bízz bennem, az erősítő rendben van. :)

    Igazából a Fiesta az, ami kb. alkalmatlan a hifire, ezt be kell látnom. :) Egyik barátomnak egy Gladen M 165-öst tettünk be, Kenwood fejről hajtva, és kb. sírva fakadtam, hogy mit produkált. Ilyen még édesapám régi Octaviája is, abban van az Alpha amit ki fogok próbálni.

    troll81: Ugyan nem nekem szól a kérdés, de ha csak nem az a cél, hogy azzal bontsd atomjaira az autót, akkor bármire elég. A QM széria ráadásul 11V-on stabilizált tápegységgel rendelkezik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák