Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz szijartg #18703 üzenetére

    Battlefield 3 al az a gáz, hogy 60fps alatt microlagol. Szóval kell neki hogy állandó 60 fps el fuson, amire full hd ban szerintem egy 6870 es nem 100% ban képes. (élsimítás nélküli max grafikán értem)
    Én 1680x1050-en használom a kártyát, nekem csomó játékban az az érzésem hogy kéne neki még egy pofon hogy teljesen jól elfusson minden, azért aki full hd ban meg max grafikai beállításon gondolkodik annak a 6950 est szoktam ajánlani. Csak az a gáz hogy iszonyú drágák lettek ezek a kártyák, na meg ugye minden, szóval a 6950 est nem olyan sok ember engedheti meg, ahogy énsem.. Szóval maradnak a kisebb belassulgatások, és az élsimítás meg egy két extra beállítás hanyagolása.

    Én egyébként full cover blokkot nem akartam venni, szerintem 25 ezer forint rohadt sok érte, inkább vettem a zern -t 6500 ért meg barkácsoltam kicsit, és az eredmény teljesen megfelelő, szóval én úgy vélem spóroltam 18 ezret ezzel. Az oldalsó venti, meg az egyetlen venti a gépben a táp mellett, és egy venti mindenképp kell egy vízhűtéses gépben is, (kivéve egykét extreme megoldást ahol a legapróbb hőtermelő is hűtve van, de még ott is lehetnek alkatrészek amik észrevétlenül főnek) szóval az meg akkor is ott lett volna ha full coverem van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák