Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    válasz jim bcs #2235 üzenetére

    nálam H77-V lap van i5 3470-nel, nagyon szépen duruzsol! :) melegedés nulla, hihetetlen, hogy ha hosszabb ideig videót vágok, dekódolok, akkor is max 38 fokig ment fel egy közepes hűtővel, venti legkisebb fordulaton! (TT Contac 21) oké, ha tényleg nyár lesz végre az ősz után, biztosan jobban melegszik majd. :D riogatják sokan itt a népet, hogy persze, kell a másfél kilós hűtő, de én egyszerűen nem látom értelmét.
    videószerk alatt azért dolgozik a proci, bár 100%-on talán egyszer láttam, olyan 70-80% szokott lenni Rainmeter szerint.

    egyelőre én sem látom értelmét komolyabb tuningnak, ha majd türelmetlen leszek nagyon, max lecserélem Z-s lapra, hogy - ahogyan írtátok - párszáz megahertzet gyorsítsak, de szerintem nem lesz rá szükség.
    max egy tápot cserélek, mert jelenleg a régi van, ami csak 4 tűs azon az ágon, ahol a lapra 8 tűset lehet dugni (sajnos nem tudom hirtelen a nevét, feszültségét,de biztosan tudjátok), az gondolom a Digi VRM-nek jobb "alapot" ad majd. itt a panelban nem túl stabil az áramszolgáltatás. :DDD meg miután szinte egész nap megy a gép, egy Gold táp belefér.

Új hozzászólás Aktív témák