Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.C

    őstag

    Üdv!
    Egy Windowsos van itt :))
    Na de no para, azért jöttem ide, mert tervezek venni egy macbokot vagy április elején, vagy június elején.
    Viszont nem tudom, érdemes-e a kiszemeltet:
    Mivel véleményem szerint a 2016 MBP árcédulája igen vastag, ezért a 2015-ös 13" rMBP-t néztem ki. Már lehet kapni 400k-ért akár iStyle-ban.
    Nekem amire kellene:
    Webfejlesztés és majd a nyáron videószerkesztésre (nem 4k, vagy 720p vagy 1080p editing)
    Specifikáció, ami nekem kell:
    13"
    i5
    256 GB SSD
    16 GB RAM

    Ha kérdeznétek miért, akkor azért, mert én úgy hallottam, hogy az Apple laptopokat igen hosszú távra tervezték. Ezért szeretném ha a HW is időtálló lenne. Ezzel szemben ugye az új, TB nélküli MBP 256 GB-os, viszont teljesítményben (szerintem) nem nőtt akkorát, hogy megérje az árát. Későbbiekben majd pár év múlva szeretnék hozzá külső monitort csatlakoztatni, valamint (ezt is majd kb 3 év múlva) egy külső videókártyát. Úgy tudom, a 2015-ös thunderbolt csatlakozóján keresztül ezt is lehet majd nem? A laptopra való költség max 500k

    Szóval így, hogy nagyjából körvonalazódott részetekről, hogy mi is kell nekem, ajánlanátok a 2015-ős 13" rMBP-t az említett bővítésekkel, vagy inkább a 2016-os modell lenne a jobb? Vagy inkább várjak az idei évre, hátha valami jobb jön? (ezt kétlem, ugyanis a pro szériához tavaly nyúltak, így, szvsz max ráncfelvarrás lesz az idei évben)

    Bocsánat, ha kicsit összevissza a dolog, megpróbáltam összeszedett lenni.
    Köszönöm előre is a választ! :R

    sudo rm -rf /*

Új hozzászólás Aktív témák