Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Páran kérdeztétek, összefoglalnám a Sierra tapasztalataimat egy 15" 2013 late rmbp-n

    - Zabálja az akkut. Konkrétan 9-10% procidő megy el üresjáratban. háttérben vannak nyitott appok, de üres desktopot nézek. Ez régen 3-4% volt. Írom ezt a bejegyzést, reggel óta csak textedit megy, és 36 fokos a ház, 50 fokos a cpu és a mem heatsink.
    - TM vagy megy, vagy nem. upgrade után 1 hétig ment, majd közölte, új mentés kell. Ezt sikerült egy hét alatt abszolválni, mivel 50GB és 90GB közt átlag 10-30MB-onként megszakadt, hogy nem tud menteni. aztán csak befejezte. 2-3 naponta kiírja, nem tud menteni, mert a lemez már használatban van. Újra kell indítani a gépet.
    - finder smb afp ISMÉT szar. Ezt megszoktuk az utóbbi 3 os upgrade-nél, majd a .2 talán rendbe teszi. Alapból smb-n csatlakozna, de az rendszeresen szakad, meg hol 750 holy 110 filet mutat a mappában a nason.
    - ablakok közti váltás (desktop workplace) vagy átveszi a fókuszt vagy nem. visszaváltok a pagesre, írok, erre nem oda írok. Safarira váltok, és szürke minden, rá kell kattintani váltás után. Animáció LASSSÚÚÚÚÚÚÚ
    - mail full screen, írok levelet, visszamegyek ekresni, lemegy a levél alulra. Írnék bele, rákattintok a fejlécre, feljon mondjuk 1/3-ig vagy félig, de nem a lap tetejéig. kikattintok, lemegy, rákattintok, lehet hogy jól feljön.
    - workplace közti váltás beakad, félig felcsukott ablak marad
    - ha egy fullscreen app feldob egy ablakot, pl van upgrade, akkor azt képes MÖGÉ tenni. Te qrvára nem tudod, mi van, csak nem tudsz írni, mert mögötte van a popup, azon a fókusz, és csak pittyeg, hogy nem betűket vár.

    És összességében LASSÚ
    Olyan új funkciók, mint shared clipboard, hát vicc. vagy megy, vagy nem. vagy frissül új copyval, vagy a tegnapi tartalom van még mindig a rendszerben.

    Egyszer felnyitom, azt mondja, kevés a hely, azonnal szabadítsak fel. WTF? mondom van 60GB
    Finder: van 30GB, de akkor se kéne szóljon még.
    Restart, újra van 65GB free

    Konklúzió: komoly munkára korlátozottan alkalmas :(
    Rohadtul várom a .1 upgrade-et

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák