- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Nem tudom kinek reply-zzek ezért megy új hozzászólásba.
Röviden:
Egy tipikus tartalomfogyasztó gépnek, tehát egy Airnek tényleg elég a 128 alapból, de egy Pro-nak szerintem kevés. Dolgozni venném a gépet, az otthoni asztali macben egy egy terrás merevlemez van, na az elég a fotókra, és egyéb dolgokra.Nekem gyakran kell virtuális gépeket futtatni (különbözo" Linux vagy Win alapú fejlesto"i és teszt, és demo-környezeteket), ahhoz meg kevés a 128GB. (8GB ram is necces. ) Ráadásul kell egy Win is mellé, mert MS Projects és Enterprise Architect nincs Macen. Ahhoz hasonló szintu" program se. Ezek az alternatívák nem jók, mert nekem direkt ezt a formátumot kel írnom, olvasnom. Kulso" diszket mindenhova cipelni meg macera, ráadásul arról sem vagyok meggyo"zödve, hogy USB3 elég gyorsan kezelné, ha rádugnák egy SSD-t. (2.5"-t)
Tényleg, lemérte már valaki, hogy USB3 meghajt-e egy Samsund SSD-t az SSD max sebességével OSX-en?Az értékvesztésro"l meg annyit, hogy a sima gép is sokat veszít az értékébo"l, pl ma találtam egy 15"-os alap retina MBP-t, Graz mellett, tavaly évi vásárlást AppleCar garival 1500€-ért. Ami alapból kb 700€ bukó. 3/4 év alatt. Pedig ez csak egy alap gép, semmi CTO. Kár hogy ez a gép is elég nehéz. Mivel sokat cipelem, ezért keresek 13-ast. (Retinát azért szeretnék, hogy beállítsam rajt néha a 15,4-es felbontást)
Szóval arra akartam kitérni, hogy egy Pro 256-nál kell, hogy kezdo"djön. Az már azért alap egy Pro, tehát tartalomelo"állító usernek. Air-re elfogadom a 128-at, én is remekül kijönnék belo"le, netezésre, filmezésre, pár játék, stb-ra.
Remélem nem untattalak nagyon benneteket az elmélkedésemmel, és elfért itt a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13" Retina Touchbar 2018 I7 2.7GHz proci 16GB/ 1TB SSD GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- MacBook Pro 15" Retina 2017 i7-7820HQ 2.90G 16GB/500G Radeon PRO 560/4, ÚJ AKKU Garanciával, 27%ÁFÁS
- MacBook Air 2017 Mint Az Új/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3759/
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 2021 14" M1 PRO 16GB 512GB - M1 Pro 16GB 512GB garanciával hibátlan
- MacBook Pro 2020 - M1 Touchbar 16GB RAM, 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest