Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz #86564352 #113708 üzenetére

    Nem vagy egyedül.

    Nem értem ezt a "starbucks/rendezvenyszervezo kiscsajnak naptar+email/egyetemre jegyzetelos/anyunak pinteresten szorfolos" kategória-besorolást, illetve értem, hogy aki ilyent ír, annak szinte biztos, hogy nem volt napi használatban pl. 2020-as M1 Air-je. Aból ugyanis a legalapabb 380ezer forintos modell, 8 GB memóriával és 256 GB SSD-vel, simán szarrá alázza pl. a HP Probook 650 G8-asomat, ami ráadásul drágább (volt) a jelenlegi kiépítettségéval. Egész nap egy Windows-os (elvileg) Pro gépen kell dolgoznom szoftvermérnökként, azontúl hogy levisítja az agyamat és lafújja róla a hajat (de legalább jól befűti a szobát), bírja kb 2,5 órát az akksija, stb., még lassú is mint a bűn a sok felrakott group policíys security szar miatt, hát konkrétan felüdülés volt esténként a hobbidolgokra leülni az M1-es Air elé... és én a többképernyős munkát sem találom rosszabbnak (csak nagyon másnak) a macOS-en, mint a Windowson.
    Most M2 pro-s MBP-m van, az erősebbik, na ez már drága is volt veszettül, de legalább senki nem mondhatja, hogy nem pro gép :)

    Mindezek mellett az alap M1 Air-nél még mindig nem láttam jobb ár-érték arányú gépet, és ebbe beleértem a Windowsos gépeket is.

    Just my two pence.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák