Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiley

    őstag

    válasz bollokcs80 #110953 üzenetére

    En biztos eleg furan latom a dolgokat ebben is. :D

    Nezd, ez mindig draga volt... es nem csak itthon, hanem az USA-ban is. Az elmult evekben, amugy sokat javult az ar/ertek aranya ezeknek, de tovabbra is draga. En netto $1400-t fizettem 2004-ben a 14" iBook G4-ert. (Mai erteken ez $2200) Nalunk ebbol komoly csaladi botrany is volt, mert Amerikabol hozott szar aminek a nevet itthon senki sem ismerte. De a 18 eves fejemnek ez kellett, es mivel en kerestem meg ra a penzt ezert tisztaban voltam vele, hogy ez bizony nagyon draga.
    Az USA-ban amugy mindenki hitelre veszi ezeket, ott ugye a penzugyi kultura resze. Nalunk a 2020-as belepo model most tobb mint 1 havi atlagfizu, ami abban az esetben szamit luxusnak, ha otthonra veszed mint szamitogepet.

    Ha melora akkor ugysincs afa, es tulajdonkeppen egy szerszam, ami x idonkent le lesz cserelve. Hozzateszem, hogy melo fuggo, de en tavaly a 2010-es melos macbookpro-t egy 2012-es gepre csereltem, mikozben vehettem volna ujat barmikor.

    Ha hobbira veszed akkor megint ugye ertelmetlen az ararol beszelni, mert hobbi az hobbi. Arra pedig ugyis osszesporolja az ember elobb-utobb, ebben az esetben is megkerdojelezheto, hogy csak ez miatt szabadsagot vegyel ki hogy sorban tudjal allni, de ahogy mondtam a hobbi az kell.

    [ Szerkesztve ]

    Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

Új hozzászólás Aktív témák