Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz arn #105372 üzenetére

    Ne b@sszatok már fel, hogy 2022-ben ott tartunk, hogy egy 4K Netflix stream kifosása a monitorra megugorhatatlan feladat és az elérhetetlen "mindenttudóság" tárgykörébe esik, mert eret vágok!

    ---

    Legalábbis másodjára fogok felvágni, mert az imént már megtettem, mert halálba idegesít a kétmonitoros kezelése a rendszernek, látszólag az égvilágon semmi logika nincs abban, hogy egy alkalmazást megnyitva melyik monitoron jelenik meg (ha van bocsi, csak az Apple olyan büszke rá, hogy még egy csimpánz is azonnal érti a macOS-t és 25 éven át hallgattam ezt a fanboyoktól).

    Hogy állítom be, hogy a MacBook saját kijelzője kikapcsoljon, ha rádugom a külsőt? De úgy, mintha lecsukott állapotban lenne. A billentyűzet kell, szóval a "csukd le" tippeket lépjük át.

    Éppen fotókat és videókat akarok rendszerezni és össze-vissza nyitja az egyiket ide, másikat amoda, kiterjesztéstől függően, de a Capture One-t sem tudom rávenni, hogy a főképernyőn nyíljon meg (igen, bezártam teljesen és a főképernyőn próbálnám indítani, de akkor is a másodlagosra teszi).

Új hozzászólás Aktív témák