Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Ti tudtok 4K-ban lejátszani Netflix tartalmakat?

    Chrome: 720p
    Edge: 720p
    Safari: 1080p

    Annyira tele az összes pöcsöm ezzel az igénytelen szar szolgáltatással amit a Netflix művel, hogy nagyon (de nem egyedül használom). PC-n is állandó mélytorkos szopás van azzal, hogy nem mondja el mi a baja, mit hiányol, kifejezetten nem segítőkészek, hogy tudd használni azt a felbontást, amiért amúgy felárat fizetsz, mindennek úgy kell fórumok mélyén könyékig túrva utána járni, aztán mikor végre minden oké, akkor sem tudod mikor fog megint elszállni.

    Eddig erre jutottam: MacOS-en az egyetlen mód a 4K felbontásra, hogy Safarit használsz és T2 chipet, de utóbbi ugye nincs az M1-től felfelé, mert ott már bele van integrálva a T2 funkcionalitása a CPU-ba.

    Létezik, hogy M1-en nem fog menni sehogy a 4K? Még a szájbavágott AppStore-ban sincs Netflix app (Windowsra azért akad és áthidalható vele a böngészős szenvedés).

    Egyedül a PlayStation natív app megy nyüszítés és szenvedés nélkül, csak azt meg macerás a kontrollerrel vezérelni vagy bekapcsolni csak azért, mert éppen pihennék egy bő fél órát és addig néznék valamit a Netflixen.

Új hozzászólás Aktív témák