- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz BUSMAN2 #105289 üzenetére
20+ év Windows rutinja van bennem, de azért rövidebb időkre voltak a kezeim között különféle Mac gépek, de nem mondanám, hogy nagyon elmélyültem bennük.
Most vettem egy nagy levegőt és 2 hete tolom egy MacBook Air M1-en, kiváltva az asztali PC-t és a Windows notebookot egyszerre. A használatban lévő fotós-videós szoftvereim ugyanazok, maga az oprendszer gyorsan tanulható, tele a Youtube olyan videókkal, amik a Windowsról váltás utáni első kérdéseket végigveszik, ha mégis marad még kérdés, mindenre fél perc alatt van megoldás a Google segítségével.
Egyedül amit (én) lényeges különbségnek látok, hogy videojátékban elég gyenge a felhozatal, főleg ha kifejezetten Silicon kompatibilitás is szempont lenne. Beléptem a Steam-be és megörültem, hogy a Civilization V és VI is letölthető MacOS-re, de sajnos csak Rosettán keresztül futnak. Remélem lesz hozzájuk Silicon támogatás, mert amúgy ezek léteznek mobil/tablet változatban is, szóval futniuk kell ARM-on. De amúgy a játszhatnékot letudom konzolon, csak a régi klasszikusokat bukom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 - M3 Pro garanciális
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 36GB/512GB SSD Magyar bille Azonnal átvehető.
- MacBook Pro 2020 - M1 Touchbar 16GB RAM, 512GB SSD
- MacBook Pro 13" Retina Touchbar 2019 i5-8279U 2.40 16GB/250G SSD GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- AKCIÓ MacBook Air retina 13" 8C / 7C / 16 GB RAM / 1TB SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest