Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz Mister_X #20829 üzenetére

    A Durarara-t a Baccano! után nézd meg, különben nem fogsz érteni egy jó poént. :) Egyébként szerintem a Baccano! sokkal jobb, sőt, észvesztő. :D Nekem nagyon bejött. De ezt is sajnálnám miniben nézni...

    Nem ördögtől való a Naruto sem, ilyen kis képernyőre éppen az való. Az alapsztorija és az ötlet nem olyan rossz, vannak benne jól eltalált karakterek, van benne egy-két megható rész, akad benne jó poén elég. A legnagyobb bűne, hogy sok helyen rettentőőőőő voooontaaaatoooooottt, és a fillerek gyakran idegesítőek, meg jó pár helyen logikátlan.

    Azt mondják, a One Piece is jópofa, én nem tudom, nem láttam még. De épp ezek azok, amik miniképernyőre valók és sok időt ki is töltenek.

    Amúgy talán a lajtosabb animék mehetnek még, pl. Lovely Complex vagy Fruits Basket, az ilyen shoujo cuccokban nem annyira fontos a látvány, pláne egy fiúnak nem. Vagy egy olyasmi, mint pl. a Chrno Crusade. Vagy a Highschool of the Dead, mert az úgyis csak fanservice.

    (Apropó, nem látom a listádon a Speed Graphert, az is jó anime ám, de az sem miniképernyős. Nem akarod valahol vezetni is a listát egy erre való weboldalon? A végén nagyon nehéz lesz könyvelni. :D)

    De leginkább a shounenek valók telefonra. Top animék semmiképp sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák