- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Csak én nem látom, vag 4.4.2 alatt tényleg nem lehet az e-mail-ekre ráfrissíteni a kombinált nézetben? Külön-külön lehet, lefelé swipe-olásal, de kombinált nézetben csinálhatok akármit, nem lehet. Van erre megoldás? Esetleg valami e-mail kliens, amit ajánlott, és jó? Gmail kiesik, nem csak ilyen e-mail címeim vannak.
-
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem egy custom 4.4.2-t az LG G2-re, az a kérdésem, hogy zárolt képernyőnél előjön egy üzenet, amit nem tudom, hol kell kikapcsolni. Ez a 4.4 feature-je, vagy esetleg a widgetlocker/nova-é? Bár utóbbi 2 nem lehet, 4.2 alatt is használtam őket, és nem jött elő ez az üzenet minden egyes alkalomkor: [link]
-
nagyúr
válasz -PLevi- #8452 üzenetére
Köszönöm, annyit nyomkodtam, hogy én is erre jutottam. Kikapcsoltam a képernyő kiterjesztést, egy ideig jó is volt, aztán újra csinálta
A sort beillesztőset már nem volt időm kipróbálni, mert egyéb okok miatt ment vissza a gyári rom. Kár, mert marha gyors a MoKee 4.4.2 G2-n, csak épp elég sok app kressel, nem mindig, de pont, mikor a legjobban kellene, akkor csak másodikra indul el
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem csak saját telefonom topikba, de ide is beírom: Egyik ismerősöm elhagyta a telefonját (LG G2). Sajnos, nem engedélyezte a helymeghatározáshoz való hozzáférést a telefonnak, így az android devide manager nem tudja beazonosítani. Weben bejelentkezve mutatja,hogy online a telefon, de nem mutatja hol van, az előbb leírtak miatt. Van valakinek ötlete, hogy lehetne megtalálni? Valószínűleg valami bokorban pihen, bekapcsolva, aktív mobilnettel, mert ha ellopták volna, minimum kikapcsolták volna.
-
nagyúr
Köszönöm. Jó lecke lesz neki biztos. Ez egy nagyon kihagyott ziccer a részéről,hogy nem kapcsolta be. Ugyanis most tuti meglenne, hisz jelen állás szerint nem ellopta valaki, hanem valahol elhagyta és meg senki sem találta meg...
-
nagyúr
Miért? Hazaérve megváltoztatja a FB és stb. jelszavát. Telefont a device manager engedte zárolni, sőt törölni is, de ugye megszívta szegény a helymeghatározás dologgal, mert így nem fogja megtalálni.
Mondjuk, nekem a fontosabb programok alapból zárolva vannak a telefonon CM security-vel, mindig mikor belépek, be kell írnom egy számsort. Ez egy plusz dolog ugye, ami "véd".
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Van-e arra lehetőség androidban (5.0.2), vagy valami app, amivel meg tudom nézni, mikor mit telepítettem? Pontosabban pl. kíváncsi vagyok, hogy kb. 1,5 héttel ezelőtt adott napon mik történtek a telefonomon. Mit telepítettem, stb. Nincs root, semmi, sima Z3C, telekomos hivatalos 5.0.2-vel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok, nem tudom, jó helyen kérdezek-e, de remélem.
A helyzet a következő: Anyukám LG Gpad 7.0-jára (v400) próbálok vadászni egy kitkat firmware-t, hogy downgradelhessem, mert a Lollipop frissítés óta a skype használhatatlan, recseg a hang és tuti hogy a szoft okozta.
Találtam észak amerikai firmet (V40010e.kdz), meg brazilt (V40010f.kdz), de sehol egy magyar,vagy bármi... Egyáltalán fontos ez? Lehet magyar nyelv ezekben is nem? Nem 4G-s, vagy ilyesmi, hanem sima wifis, így a gsm-es dolgokkal nem kell foglalkozni.Ezen leírás alapján csinálnám a dolgot: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem vagyok otthon az android világban, így itt kérném a segítségeteket. Ismerősöm vett egy Samsung A20e telefont használtan, üzletben. Berakva a sim kártyát, azt írja ki a telefon, hogy "regisztrálás a hálózaton sikertelen", vagy valami ilyesmi.
Arra tudnék gondolni, hogy vagy másik hálózatfüggő a telefon, mint amivel próbálja, vagy pedig le van tiltva a készülék. Azt mondják, a wifi mellett a térerő pálcikák ott vannak, mintha lenne térerő, de ettől még nem lehet csinálni semmit, ami sim kártyához köthető.Van valami ötlet, hogy ez mi lehet? Esetleg meg lehet nézni valami menüben, hogy függő-e vagy független a telefon, és ha előbbi, akkor milyen szolgáltatóhoz tartozik?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest