Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz beg #3449 üzenetére

    Tudtommal semmi sincs csak magatol!
    Ha beirsz egy kerdest a google-ba, akkor nem egy elore szandekosan neked legyartott oldal jon elo. Hanem olyan talalatok, akelyek igy jottek letre, valaki kerdezett, alaki valaszolt. A google keresoje pedig odavezerli. Mint ebben a topicban is, egy mar megbeszelt kerdesre ha egy harmadik szemely rakerdez, az egy linket kap. A mar egyszer felett kerdes megoldasahoz.
    En is valaszoltam mar nem egyszer ezen a topicon olyan kerdesre, amelyre korabban a valaszt az internet mas szegmensen leltem meg. De valaszoltam, nem elkuldtem vadaszni.

    Keeperv; Mindegy jelen esetben, hogy ironia, vagy gunyolodas, itt ez minosites. En olvastam a szabalyzatot mikor regisztraltam es emlekszem, hogy volt ezzel kapcsolatban szo a mit-nem-szabad resznel. Lefogadom, nagyon kevesen vagyunk, akik a regisztraltak kozul olvastak. Ez kerem minosites! Es ameddig en nem teszem, elvarhatom, hogy velem szemben se tegyek!

    Egy korabban feltett kerdesemre azonban azota sem jott valasz, miszerint;
    Ha csak system.img-t flashelek, akkor az a data allomanyba beleszol? Ugy ertem, telepitett alkalmazasok, stb. Egyedul ezt nem flasheltem meg kulon, azert kerdem.

    Ui; Ugyan az a tartalom nem baj, ha megvan 10x az interneten. Mert vagy 75 fele nyelvet beszel az internetezok kozossege! [alnyelvekrol es beszedformakrol nem is beszelve] De en megkeresem az interneten!
    Mert ugye;
    Másvalaki google asszisztensének lenni pedig nem egy hálás feladat
    Ezen kijelentes, es ez;
    A szakmai topik (mélyvíz) pedig egy erős alap tudást feltételez. Ezért nem megyünk karúszóval az óceánba, hanem előbb a pancsolóban megtanulunk úszni.
    Szerintem nem igazan illenek ossze!

    Cappa72; Neked pedig koszonom vegtelen segitokeszsegedet, megertesedet es turelmedet!

    [ Szerkesztve ]

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák