Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog (1)

    Üdvözlet, fórumtársak!

    Segítségeteket szeretném kérni. Ugyan a segélykérésem tárgya csak SingleSIM-es és Linux rendszerű, de ezen is szeretnék javítani :) . Viszont témához fűződő kapocs; MTK.

    Van egy GT08 Smartwatch készülékem és ROM cserét szeretnék rajta végrehajtani.
    Ezen és ezen vagy akár ezen is látható módon.
    Több eszközömet is flash-eltem már ezzel a programmal, igaz, újabb verziójával, de ez ezt követeli. A gondom a következő;

    Beállítok minden paramétert tökéletesen, nincs hibajelentés, semmi. Majd rányomok a letöltésre és csak az "eszköz várása" jelenik meg, hiába csatlakoztatom a készüléket, nincs letöltés. A gépemen minden szükséges driver fent van, mint mondtam, több eszközömmel is csináltam már sikeresen. Legutóbb ilyen akkor jelentkezett, amikor nem volt egy eszköz bootloader-je nyitva.
    Azt ugye fastboot mode alól lehet CMD-vel kinyitni, Windows platformon. Csakhogy arra nem találok sehol semmi utalást, hogy ezt be kell e léptetni vagy lehet e egyáltalán ilyet csinálni vele.
    Lényeg, hogy nem csinál semmit és erre szeretnék kérni kedves fórumtársaktól segítséget, miért nem megy, ha mindent úgy csinálok, mint ahogyan a videó(k)ban is látható?!

    [ Szerkesztve ]

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák