Új hozzászólás Aktív témák

  • doongoo

    addikt

    válasz gtuby #84258 üzenetére

    Feiteng: 5" 143x74x9
    G4S/G4C: 4,7" 133x65x10
    Hongmi/Redmi: 4,7" 137x69x9,9
    ZTE Redbull: 5" 139x71x8,9

    A Feitengnél mindegyik említett 4,7"-os kisebb, de még a ZTE 5"-os kivitel is. Ha a kompakt méret kell, akkor a Jiayu a jbb választás (volt egy G4 Advanced-em), hozzá képest a Hongmi nagyobb (akkor már inkább helyette a ZTE 5"-on)

    Hongmi/Redmi stabil valóban, de én ebből inkább az MTK procisat venném most. Mindkettő volt nálam, az 1S jelenleg is megvan, de már nem használom. A sima nálam 1,5 napot (36 óra) kihúzott egy töltéssel, míg az 1S csak kb. 20 órát. Simán nem tapasztaltam háttérben kilőtt alkalmazásokat, 1S-en rendszeresen volt belassulás emiatt (pl. billentyűzet késve töltött be). GPS az MTK procisban is kitűnő (igaz 1S-ben még jobb). Nálam a kb. 3 éves telenoros kártyát kezelte rendesen az 1S második slotja is, de ez nem mindenkinél OK valóban. 1-es slotban semmi gond nincs egyik fajta Telenor kártyával sem. Normál használatban nincs sebességkülönbség sem a kettő között.

    Jiayuval anno semi gondom nem volt a gyenge GPS-t leszámítva (nem tudom az új procival ez milyen) ill. a kijelzőhibától (több száz beragadt subpixel) eltekintve, stabil volt, mint atom az is. Akssideje is nagyon rendben volt (nálam megvolt vele mindig 60 óra). G4S 2 GB ramja is előnyös a Redmi 1GB-tal szemben.

    Most a ZTE-t használam, mert nálam ez vált be (szinte észrevehetetlenül nagyobb csak, mint a Hongmi, de legalább 5", 2 GB ram, akksival bírja nálam 48 órát és ebben is szuper a GPS. Stabil a rendszer is és semmi akadás.

Új hozzászólás Aktív témák