Új hozzászólás Aktív témák

  • Jogi

    csendes tag

    Helló!
    Új vagyok a fórumban, bár az írásotokat lelkesen követem.
    A következő a problémám amiben a segítségeteket kérem.
    Több dual sim-es telefont rendeltem kedvencem eddig a ZTE 967s volt amit a leírástok alapján többször romot cseréltem partíciót bővítettem. Váltottam és vettem egy Lenovo P780 telefont a Minidealtól rendeltem.
    A Vibe rom 1347 4.2.2 rom szállították. A telefont Vrootal sikerült rootolnom. A CWM lecseréltem a Cappa által készített Lenovo-P780-CN-type-CWM-6028-recovery-by-Cappa72.img. Ezútán csináltam egy biztonsági mentést CWM mel és MTK droid tools 2,5,3.
    A particiót szerettem volna bővíteni a meteos programmal ( meteos-mtk6589-rom-edit-4gb-en
    ) mint az egyik leírásban olvastam és már használtam más mtk 6589 telefonnál, de a következő történt.
    Elindítottam a programot, 2,5 gb particionáltam elindítottam a recovery módot a program szerint, de nem indult el a telefon. Próbáltam újra indítani de a Lenovo felíratnál megáll a telefon. A recoveryt elindítom és vissza akarom állítani a mentésből a rendszert akkor egy kis idő után kiírja: rendszer system error. Nem tudom betölteni a mentést. A MTK droid mentés visszaállítást ahogy olvastam a flash tools kell elkezdtem a leírás szerint, de a kért (MT6589_Android_scatter_emmc.txt) fájlra kiírja hogy hibás nem lehet betölteni. Próbáltam új zip- t vibe rom ot felrakni recoveryból de nem engedte.
    Teljesen tanácstalan vagyok. Nem lehet a meteos particiót valahogy recoveryben visszavonni, gyanítom a memória van összezavarodva.
    Segítségeteket kérem.
    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák