Új hozzászólás Aktív témák

  • _Hodor_

    tag

    Tiszteletem Uraim!
    Barátnőm számára szeretnék telefont rendelni, egy ideje már nézem a mobilarénás fórumokat, a tapasztalataitokat, így könnyebb a választás. Ám kérlek segítsetek olyan szempontból választani a következők közül, hogy melyik ezek közül az a telefon "amivel a legkevesebb baj van". Értem ez alatt, hogy ha nagyon muszáj vétel után amatőrként rootolok/romot rakok fel stb (hála a jó leírásaitoknak), viszont oda adnám barátnőmnek, és mivel nem élek vele, nem tudnám minden nap állítgatni, meg próbálkozni a telón, ha ez meg az a cucc nem mükszik/beszarik rajta, tehát jó lenne ha az asszonynak nem lenne gondja vele. Íme linkek nélkül a típusok, és hogy melyik felé tendálok, oda írom példa ként a jelenlegi minideal es árakat (áfa nélkül).:
    Xiaomi Hongmi: 160$ -a saját topicját olvasva egész megbízhatónak tűnik + kamera is talán ebben a legjobb (ami az asszonynak fontos valamiért) viszont sztem elég randa, de most ezt gondolom a legjobb vételnek
    JIAYU G4C /G3C: 150$ körül- sztem a G3C gyönyörű, csak ezek MTK6582 osak nem 89T mint a hongmi+ a topicjaikat olvasva azt láttom hogy igen sok meló van velük, mire megtalálja a megfelelő rom-ot meg midnent az ember, így félnék ilyet venni a hölgyeménynek
    CUBOT One: 170$ ugye az a gyönyörű htc one dizájn ami a G3C-nél is, ám mintha nem lenne akkora magyar tábora mint az előzőeknek.
    Lenovo S820: 170$ -ez sem csúnya, viszont itt csak MTK6589 van T -nélkül (szemben a Hongmival)
    +1 ami nem kínai ,mivel hogy lehet az a legegyszerübb, hogy ha neki nem kínából rendelek, a nehézkes garancia miatt
    Motorola Moto G= legolcsóbban 53 ezer ft, viszont sd kártya bővítés, +akksi nem kivehető (ez nem tom para -e)
    Szval ezek lennének, ha valaki megtudna erősíteni, hogy egy hölgynek, aki nem tudja magának folyamatosan mahinálni a telót melyik lenne jobb, azt nagyon megköszöném, és elnézést a hosszú levél miatt!
    Köszönettel:
    Hodor!Hodor!Hodor!Hodor!Hodor!Hodor!

Új hozzászólás Aktív témák