Új hozzászólás Aktív témák

  • raffiakötö

    csendes tag

    Sziasztok!

    A napokban érkezett meg a Cubot One-m. 4 nap utáni tapasztalataimat leírom az érdeklődőknek.
    Múlthét csütörtökön kaptam meg a DHL futártól, effektíve 4 nap alatt megjött (hétvégét számolva 6). Korrekt idő, viszont így vámot kellett fizessek rá, vagy mit.
    Az akksi 2200 mha-s, és kettőt adtak belőle, állandó mobilnet bekapcsolása és WiFi mellett, játék, böngészés és telefonálás mellett másfél napot kibírt simán. Ha sokat játszik rajta az ember elég hamar lemerül, viszont nem melegszik olyan nagyon mint a régi telefonom.
    Annak kifejezetten örültem, hogy egy alap android 4.2.1 van a telefonon, és nincs telerakva egy csomó facebook, twitter, google+ és társaik. 1 gb ram, és 8 gb rom van benne, és még microSd-t lehet bele rakni. Magyar nyelvet tartalmaz az androidja, úgyhogy nem kellett külön progi a magyarításhoz.
    Mobilnet (Vodafone-nál SpeedTest progival) lefele 6,35 Mbps, felfel 0,12 Mbps, normál simmel. Wifije stabilan működik. MTK6589 Cortex-A7 Quad-core ARMv7 processor 1,2 Ghz-es processzor duruzsol benne, az 1280*720 felbontású IPS kijelzőnek szép, éles képe van, és napsütésbe is láttok rajta mindent.
    Lassúságot nem tapasztaltam rajta, remélem nem is fogok.
    Fényképeket szerintem nagyon jókat csinál, annyi hibája van, hogy a hátsó led gyengécske. A hátsó kamerája 12 MP, az első 5 MP. (A gyártó leírása szerint SONY kamera.)
    Videó: https://www.dropbox.com/sc/f4h9ahf6qittl6k/tLiYX0Ci_C
    Fotó (leddel): https://www.dropbox.com/sc/qg50x2roigz3xr0/ssBJwr_9vs
    Fotó: https://www.dropbox.com/sc/hda9nw7vc6ir9d5/nNcYJSa4qj

    Gps-t még nem teszteltem, de ha eljutok odáig akkor megírom tapasztalataimat. Kimaradhatott még egy pár dolog de ennyire jutottam eddig.
    Ha van valakinek kérdése szívesen válaszolok.

Új hozzászólás Aktív témák