Új hozzászólás Aktív témák

  • jdeutsch

    tag

    válasz ÁrPi2 #14133 üzenetére

    Szép napot Neked és mindenkinek!
    Távol álljon tőlem hogy vitát generáljak, de azt mindenki maga dönti el kitől és mit vásárol, és milyen szállítási módot választ. Természetesen lehet az "ingyen postát" ("teve karaván") választani, de ugye azt te sem gondolod komolyan hogy az valóban "ingyen" van? Egyszerűen "beépült" az árba, (kb 2-3000 Ft -nak megfelelő összeg) és utaztatják érte a világ másik végéről ( tizenezer kilométert) azután vagy ide is érkezik valamikor, vagy nem. Te pedig türelmesen (vagy épp türelmetlenül) vársz rá heteket, esetleg hónapot. Ami pedig %-os "jellemzőket" illeti az aliexpressen, megítélésem szerint nem vagy tisztába dolgokkal, hogy működnek,- adják, veszik, a webshopokat, így fordulhat elő hogy pár hetes, hónapos "üzlet" több éves múltra tekint vissza közel 100%-os mutatókkal!
    A magam részéről vélem és vallom, hogy nem mindig a legolcsóbb a legolcsóbb, és bizonyára ismered a mondást "járt utat, járatlanért...." A Mixeshop mögött a YaoXin Electronic CO.,LTD áll bizonyíthatóan több éves hátérrel , és csupán azért hozta létre, mert mint tudjuk az aliexpress 2011 aug. 01-én megszüntette a PayPal-es fizetés lehetőségét, pont a fentebb vázolt visszaélések miatt. (írom mindezt több mint 4 éves velük fennálló üzleti kapcsolat alapján)
    Ami pedig az árakat illeti, lehet amikor Te rendeltél, hetekkel ezelőtt, akkor még a mixeshop ára sem ennyi volt, hisz 181 USD-ről indultak majd követte a 189, 194, majd 199-es ár. //Gondolom ismered a viccet:
    "bemegy a vásárló az üzletbe, érdeklődik a vásárolni kívánt termék ára után, eladó közli vele hogy 150, mire vevő felháborodva: de itt meg itt csak 120!!!! erre az eladó: és miért nem vette meg ott? vásárló: mert épp most nincs nekik, erre az eladó: na látja uram ha majd nálunk sem lesz akkor itt is annyi lesz az ára!"// És gondolom így már "egészen más a leányzó fekvése?" Nem kívánok ismétlésekbe bocsátkozni, de ha egy készülék hibás, ("szemét a kijelzőn") nem a kereskedő hibája, (inkább a gyártóé, és kerülhet ilyen bármelyik kereskedőhöz) és mint tudjuk a legjobb, és legjobban ellenőrzött termékek között is akad ilyen, ezzel együtt a G3 tulajdonosok jelentős többsége elégedett a minőségével. (lásd visszajelzések)
    Ami pedig a szállítást illeti én ha vásárolok, (lehet velem van a baj) nem hetek esetleg hónapok eltelte után szeretnék az áruhoz jutni, hanem a lehető legrövidebb idő eltelte után, és mint tudjuk: "time is money"
    Üdv: DJ

Új hozzászólás Aktív témák