Új hozzászólás Aktív témák

  • peter76bp

    senior tag

    Gyorsjelentés: Mai napon hozzám is kihozták a 10.17-én megrendelt W3+-t (10.17. rendelés, 10.21. Célországba elküldve, 10.29. Célországba megérkezett, VÁM elé állítva, 1106 Vámkezelve, 11.08. Kézbesítési kísérlet). Persze nem voltam itthon és a postán bolondokháza volt. 18 után lehetett volna átvenni, de csak 19 után kaptam meg, mert szar a rendszerük és meg kell várni az összes kézbesítő beérkezését, csak úgy tudják kiadni a külföldi küldeményeket ezért ott szívtam még plusszba egy órát

    Na mindegy. Lényeg, ugye, ttmalls-os rendelés volt. Kértem legyen root, ha lehet magyar nyelv és magyar töltő. oroszul indult a teló, magyar nincs benne csak angol. Mintha láttam volta belinkelve magyarul tudó ROM-ot azt majd levadászom ha lesz időm hétvégén rá. Töltő az két lapos villás angol vagy milyen és egy magyar fej van hozzá. Szépen be volt bugyolálva, phone toy 20$ van feltüntetve, ezeket nem én kértem alapból így jött.

    A teló nekem nagyon bejön. Tartottam tőle, hogy nekem is nagy lesz mert sokan panaszkodnak erre, de még elviselhető méretű, pedig nincs lapát kezem. Két kártyát belepakoltam, mindkettőt kezeli. Ami fura, hogy videóhívásra csak az egyiket ajánlja fel, minden máshoz be tudom állítani mindkettőt.

    Beltéren csináltam lámpánál egy fotót az borzalmas lett, de majd holnap próbálok vele képeket csinálni. Igazából már aludnom kellene mert hajnalban kelek, de gondoltam írok gyors beszámolót meg teszek fel pár fotót, illetve képeket a ROM-ról meg a tulajdonságokról, AnTuTu teszt ilyesmi, hagy böngéssze akit érdekel. Tesztelgetni túlzottan nem volt időm, feldobáltam rá vagon progit playről meg ami olyan azt a PC-ről aztán majd holnap állítgatom.

    Itt vannak vakus fotók és screenek a ROM-ból, amin vannak infok. Sajnos lámpánál vakuval csak így lehet fotózni. Fekete háttérre kellett tennem mert különben a gép úgy fókuszál, hogy a telóból szinte semmi nem látszik. Még a gyári fólia van rajta, a maszatok egyebek csak a vaku miatt ilyen erősek. Amúgy nagyon szép full fekete, szépen összerakott telefon.

    A rootolást + magyar ROM felpakolást ha sikerül megcsinálnom majd arról is írok, illetve bővítem a képeket.

Új hozzászólás Aktív témák