Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Sokat írtatok erről az exdialer-ről. Szép is, jó is, minden tetszik benne, viszont szerintem béna, hogy "két külön app" a tárcsázó és a kontaktlista. Amikor az egyiket megnyitom, ugyan át lehet lépni a másikra egy érintéssel, de akkor is egy új appot indít el(ráadásul látszik is a váltás, ami csúnya) és vissza gombra pedig az előzőre ugrik vissza, nem bezárja az egész tárcsázót.

    Szóval, ahova ki szeretnék lyukadni.. Nekem a gyári megoldás is tökéletesen megfelelne(ot995 - ics) HA nem lenne ott az az értelmi fogyatékos "frequently called" lista. Na most először is 5 perc alatt 3 kilométeresre tudja magát hízni, ez már alapból zavaró, de a leggázabb, hogy rohadtul nem frequently called számok vannak benne, hanem minden, amit egyetlen egyszer az életben felhívtam... broáf. Ha lenne mondjuk - állíthatóan - 3-5 szám, ami valóban gyakran hívott és csak az lenne ott...

    Na mindegy, kérdésem, hogy nem-e lehet egyszerűen letiltani ezt az egész bénaságot? Esküszöm az egész android legértelmetlenebb feature-je.

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák