Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz G@ben #166945 üzenetére

    Nem azt nézi hogy régi rendszer -> beengedem hanem új rendszer -> több ellenőrzési lehetőség -> megbukott -> nem engedem be. Igen, a megfelelő Android verzióval több lehetőséget is kap egy-egy app az ellenőrzésre. Plusz a régin eleve be volt már lépve sejtésem szerint így az ott nem lett kidobva. Nem is sejted milyen sokrétű önellenőrzések vannak.. van elve külső (3rd party) ellenőrzés is.
    Csak miattad feltettem egy teszt készülékre Android 13-al és még olyan FB account-ba se enged be amibe a világon sose volt hozzáadva (így szűz login lett volna) és azzal se ment meg egy másikkal amin valamikor 10 éve letiltottam a sok hülye játékfelkérés miatt.. így mentett lehetőség se volt viszont le volt tiltva.. egyből szólt hogy a CandyCrush le van tiltva, engedélyezem-e, persze, utána viszont pontosan ugyanúgy eldobta mint neked. Android 7 és 8 közt elég sok ilyen változás volt.
    A miért meg elég egyértelmű szerintem: Facebook login-t hogy a legkönnyebb lopni..? Himihumi random oldalakról meg Telegram-ról, 4PDA-ról, etc. szedjed le a tört játékot és lépj vele be a Facebook fiókodba.. ugye innen nem kell tovább ragozni miért próbálják akadályozni..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák