Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Malibutomi #41613 üzenetére

    igen az hogy az Nvidia találgatósba is meg itt is ezt olvasom tőled hogy perf/ watt és fogyasztás. miközben közismert AMD fanként a Furynál, veganal /290 nél ezek mellékesek voltak .a 95 fokos GPU nem számított és hasonló apróságok,csupán visszaolvasva a neved alatti kommentekre. Ezt nem értem illetve értem.
    Tehát várjuk meg szépen mit tud hozni az AMD majd 7 nm@ 3. körös übertapasztalt gyártásból aztán utána meglátjuk lesz e érdemi fejlődés a konkurenciához nézve, mert a jelenleg piacon lévő kártyájuk a 12 nm-s Nvida kártyákkal vesenyez 7 nm-n és az utóbbi 6-7 évben nem is volt olyan generáció ami jobb lett volna náluk.
    Nvidia bevállalta az olcsóbb /roszabb Samsung gyártást, gondolom okkal, ez a következménye. DE az is biztos, hoy Samsungnak ez egy über nagy lehetőség hogy fejlődjön ilyen összetett és nagy GPu-k gyártásában.
    Ez majd hoz némi előnyt godolom most AMD nek,de hogy nem fog számítani a különbség abban biztos vagyok. ha hozza a 3080 teljesítményét akkor optimistán 280 wattot jóslok , ha ennyiből csak 10 % kal lasabb akkor már nincs szignifikáns különbség A 3080 320 wattjához szóval kíváncsi leszek mit hoz a navi teljesítményben és fogyasztásban.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák